tapasztalatok, élmények

Itt azon személyek élményeiről lehet olvasni, akik nálam jártak hamgmasszázson. Mindig izgalmas, amikor a tradícionális hangmasszázs alatt soha át nem élt békét, élményt, érzelmi hullámvasutat tapasztalnak meg az emberek és kíváncsian várom, hogy kinél milyen eredmények és pozitív változások jelentkeznek.


Fontos, hogy megfelelő nyitottsággal és megengedéssel kezdjük el a hangmasszázst, mert a lazaság itt is lényeges elem. Ha a hangokra figyelünk, ahogy pulzálnak, vibrálnak, akkor ki tudunk zárni mindenféle gondolatot és annál hatásosabb a terápia. A hangok mindenképpen hatnak ránk, csak nem mindegy, hogy mekkora gátat állítunk elébük.


Hangfürdő után: A hangfürdő után 10 órát aludtam éjszaka, nem tudom mikor volt ilyen. Sokkal nyugodtabbnak érzem magam, várom a következő hangfürdőt és a lányom is szeretne jönni. 

39 éves férfinél a hangmasszázs alatt soha nem látott békesség ült ki az arcára. Béke érzéséről számolt be. Később azt vette észre, hogy szorongása csökkent és megtapasztalt egy fontos felismerést is. Nőtt az önértékelése, jobban ki tud állni magáért.

56 éves páciens teljes tibeti hangmasszázs kezdete után 5 perccel nagyfokú feszültség oldódásról számolt be, a hangmasszázs végére a nyaki és váll merevsége lecsökkent. Továbbá közérzete jelentősen javult, felfrissült. Gyakori vizelési problémái megszűntek. A második kezelés után a "zűrös" helyzeteket könnyedén vette, érzelmileg nem billentette ki, azaz nagyfokú mentális stabilitás tapasztalható nála. A harmadik hangmasszázs alatt megtapasztalta az ÖRÖM érzését. Ez után azt vette észre, hogy a számítógépes játékokban (szókereső, mahjong, fekete özvegy stb.) állandóan nyer..

42 éves "folyton agyalós" férfi a kezelés során a tökéletes CSEND-et élte át.................................Egy héttel a hangmasszázs után az éjszakai alvása sokat javult, elmondása szerint már csak 2 alkalommal ébredt fel. Energiája több lett és általában nyugodtabb.

26 éves férfi komoly fizikai és mentális megterhelés miatt jött hozzám, az első kezelés után könnyebbnek tapasztalta a gyomrát (nem idegeskedik annyit), és az energiája is több lett, kedélyállapota javult. 

Második hangmasszázs után 3 héttel: Sokkal lazább vagyok, elmondom a véleményem úgy, hogy felelősséget vállalok érte.

Fájdalmas menstruáció esetén havonta megelőző hangmasszázs javasolt, ami lehet egy hangfürdő is.

Szoptatós anyuka az első teljes hangmasszázs után azt tapasztalta, hogy több lett a teje és sokkal összeszedettebben tudott gondolkodni, élénkebb lett az elméje és bátrabban viselkedik.

Hangfürdő után elmúlt a megerőltetésből származó felkar izomgyulladása miatti fájdalom.

Szülést követő és 4 éven keresztül meglévő folyamatos derékfájdalom egy 15 perces álló hangmasszázs hatására 3-4 napra megszűnt. A következő hangmasszázs után tovább kitartott a fájdalom mentes időszak (ahhoz, hogy tartós eredmény szülessen, fontos a rendszeresség, 1-2 alkalom nem elég a krónikus problémák megoldására. Viszont egyértelműen észre lehet venni a jótékony hatást.)

Hangfürdő után mindenki beleállhat néhány ütés erejéig a 40 cm-es nagy tálamba. Ekkor egy teljes testes élményben van része a szerencséseknek. Egy alkalommal hosszabb időn át meglévő derékfájás múlt el "csak ennyitől".......

Többen számoltak be arról, hogy a hangfürdő alatt érzelmek jöttek mentek. Felbukkant egy, elhatalmasodott rajtuk, majd ahogy jöttek, el is tűntek. Megbékéltek azzal a múltbeli helyzettel, ami ezeket az érzelmeket váltotta ki.