Galéria

TÁBORBAN jártam 

Békésre kaptam meghívást júniusban, 14-15 éves korosztályba, nyári gyermektáborba.Nem csak a hangtálakról volt szó, hanem becsempésztem fontos mondanivalókat is, ami a jövő generaciójának egeszséges és kiegyensúlyozott lelki életét célozta meg, remélem magokat ültettem. A hangfürdő után, pedig nagy-nagy élvezettel játszottak a fiatalok a hangtálakkal. :-)

Köszönöm a meghívást!


Közös jövőnk természetes TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01358 projekt keretén belül BÉKÉSEN! 

2022. március 3. a Gyermekkönyvtárban

Hihetetlenül jó volt. Második alkalom volt, amikor az új szerzeményekkel együtt tarthattam hangfürdőt a kristály hangtálakkal. Remekül dolgoznak együtt a fémekkel, de érzhetően azok felett áll. Egyértelműen. És egyértelműen közli a rezonanciáit is, nincs menekvés....a résztvevők szerint földöntúli a hangja.


Családi Sportnap a CsabaParkban

2018. február 24.

A Családi Sportfesztivál nem múlhatott el Katus Attila nagyszerű órája nélkül. És Katus Attila sem távozhatott Csabai Bioklinika stand látogatása nélkül :-D és a tibeti zengőtálak csodás hangjai nélkül ;-)

A gyerekek imádták teljes testükkel érezni a rezonanciát! Még a fejük búbja is rezgett :-D

Egyéni mangmasszázs a Csabai Bioklinikán: Tízmilliószoros napon

2018. március 2.

Teljes Tibeti hangtálas masszázs?

Lehet így is :-)


A rezgések ereje látható

az éltető VÍZ segítségével

Talán sokan ismerik a nagyszerű japán kutatót, Dr. Masaru Emotot. Behatóan tanulmányozta a víz helyzetét Földünkön, de nem a tudományos kutató, hanem inkább az eredeti gondolkodó szemszögéből. Ma már az egyik legnépszerűbb víz-szakértőt tisztelik személyében világszerte. A jégkristályokból ihletet merítve arra a következtetésre jutott, hogy a víz fagyott kristályos formájában mutatja meg igaz természetét. 

1994-ben sok próbálkozást és sikertelenséget követően tokiói laboratóriumában sikerült elkészítenie az első vízkristály fényképet. Azóta több tízezer kristály kép készült. Rengeteg vizsgálatot és kísérletet végzett különböző témákban, úgymint "vízminőség", "a negatív és pozitív szavak hatása a vízre", "A zene, a képek, a levelek és szövegek hatása" és "Az imák különböző fajtáinak ereje". Az eredmények azt mutatták, hogy a zene, a szavak, a gondolatok és az imák befolyással bírnak a vízkristályok szerkezetére, ez okozza, hogy jelentős a hatásuk fizikai valóságunkra. A kristályfényképezéssel sikerült felállítani azt a hipotézist, hogy a víz mindenki számára látható módon befogadja és megtartja a kapott információkat. Ezenfelül a vízkristályok harmonikus formájukban csodás műremekekre emlékeztetnek, és így sokak szívét megérintik.

A szándék a fontos!

Ami megbújik az esetenként "szép szavak" mögött....

Ezen a fotón nagyon jól látszik, hogy nem az számít, mit mondunk ki konkrétan. Teljesen mindegy, hogy köszönöm, merci vagy danke! 

Az számít, hogy milyen szándék áramlik ki a SZÍVBŐL. A nyelvek különfélék, de mi mind ugyanazok vagyunk: teremtő emberi lények. Ami elhagyja a szívünket, az megteremtődik. Amit kijelentünk, az megvalósul. Ha télen ránk köhögnek és azt mondjuk: - Na! Biztos beteg leszek! - hát van más választásunk, mint nem betegnek lenni?! Ugyanis ezzel az információval látom el testem vízkészletét, hogy IGEN! BETEG LESZEK...! 

Elmélkedjünk ezen egy kicsit és szakítsunk a hagyományokkal: a külvilágot nem tudjuk megváltoztatni, de azt, ahogyan gondolkodunk róla, azt igen!

kihagyhatatlan...


mmmmmacskáák

2018. július 8. - Szeghalom

Hangfürdő a Senshi SE Életmód- és Sportközpontban

Vasárnap egy élményekben gazdag hangutazáson, azaz hangfürdőn vehettek részt azok, akik ellátogattak a Senshi SE Életmód- és Sportközpontba, Szeghalmon, egy kiadós nyári zápor közepette.

A hangutazáshoz szükséges hangokat és rezgéseket tibeti zengőtálak biztosították, kiegészítve, sámán-, és óceán dobbal, koshival és tin-shával.

A hangfürdő résztvevői ellazultak, maguk mögött hagyták a hét fáradalmait, kikapcsolódhattak és kisebb lelki gondjaiktól spontán meg is szabadulhattak. A zengőtálak által keltett rezgéshullámok az aurán és a bőrön keresztül bejutnak a testbe és átmossák azt egy fantasztikus zenei élmény kíséretében. Valakit elaltatott, valakit lebegtetett, másokat pedig lenyugtatott, mélyebb tudatállapotba vitt. Egyeseknek sajgó testrészük jelezte, hogy eljutott hozzájuk a hangtál rezgése, mert azonnal elkezdte tisztítani az energetikai szennyeződéseket. Mindenki mást-mást tapasztalt, érzékelt, az öngyógyító folyamatok észrevétlenül be is indulhattak..

A hangfürdő után lehetőség volt kipróbálni a tálakat, ütni és dörzsölni őket. Saját kezükön érezhették a hangfürdőzők a hangtálak által keltett rezgéseket, sőt! Aki beleállt a legnagyobb, 40cm átmérőjű hangtálba, az talpától, majdnem a feje búbjáig extra átrezgetést is kapott.

Köszönöm, hogy itt lehettem köztetek!

2018. augusztus 26. Füzesgyarmat

Itt is csodás embereket ismerhettem meg!

2019. április 13 - Alap hangtál kurzus nem csak hangtálakról


Ala hangtál kurzus
Ala hangtál kurzus

Április 13-án az érdeklődők részt vehettek Békéscsabán egy igen érdekes alap hangtál kurzuson, ahol nem csak a hangtálak világával, használatával hanem a rezonancia és az információ fontosságával valamint a teremtő folyamatokkal is megismerkedhettek. Gyakorlatokon keresztül tapasztalhatták meg, milyen hatása van az információnak a külvilágra.

Remélem, hogy ismereteiket örömmel hasznosítják majd :-)

2019. július 3. Békéscsaba

SZER-ETET gyermektábor

A tegnapi napon meghívást kaptam a SZER-ETET gyermektáborba, hogy elvarázsoljam a gyerkeket a hangtálakkal és azok csodálatos hangjával. Sikerült, mert nagyon élvezték: vizet öntöttünk még a legnagyobb tálamba is és azt dörzsöltem nekik 😊😊 Volt, aki megdöbbenve tapasztalta meg a csakrák létezését és kérdezte, hogy ezt mikor fogjuk az iskolában tanulni?.......vajon mennyi idő fog eltelni még, mire ez tananyag lesz? 

A hangfürdő 2 féleképpen hatott rájuk: felpörgette és elaltatta őket. 50-50% 😃 Nagyon élvezték!

Köszönöm Nekik!