események

Újdonságok, hírek, meglátások meg mindenféle dolgok itt olvashatók:


Kedden az év MÁSODIK Tízmilliószoros napja lesz❗

Minden erőteljesebb, hiszen a kollektív tudatalattiból is húzódnak le szálak hozzánk, ami ezeket a napokat jelentőségtelibbé teszi.Éppen ezért lesz ezen a napon újra hangfürdő, de ezúttal a CSABAI BIOKLINIKÁN18.00-tól❗❗❗Telnek a helyek, már nem sok maradt 😊

Ha szeretnél részt venni rajta, akkor jelezd szándékodat mihamarabb nekem, polifoam, kispárna szüksegeltetik, de talán a pléd már nem nagyon....🥵🥵 dehát ennek van szezonja 😁
A hangfürdő 60 perces, ára 3.000,-Ft/fő és meditációval kezdünk.

Szeretettel várlak

Gréta


Békéscsaba - szerda 18.00

Kinizsi u. 5.


Szerdánként egy jó kis szőnyegbe süppedést?
Mennyeien vibráló tibeti és kristály hangtálakkal?

Mit kell tenned? Feküdni....
Mit kell hoznod? Polifomot, kispárnát és takarót...
Mi fog történni? Fekve hallgatsz lényegében egy gyógyító koncertet....
És aztán? Utána minden jó és nincs semmilyen probléma...hiszel benne, hogy megoldódik és már nem forogsz rajta!


Megéri!


Rendszeres Hangfürdő BÉKÉSEN!

Áprilistól minden hónap első csütörtökén, 18.00-kor szeretettel várom azokat, akik szeretnének a tibeti hangtálakkal elvarázsolódni. Nemcsak fém, hanem kristály tálak is zengenek, emelnek repítenek...a gyógyulásnak egy nagyon kellemes módja ez, mert a hangtálak egyben zenei eszközök is, remek ritmusokat lehet belőlük kicsalni. Nem baj az, ha szép a fülnek....A harmónia itt kezdődik! :-)

A hangfürdő 60 perces, hozz magaddal polifomot/matracot, plédet, kispárnát. A lényeg, hogy nagyon kényelmesen tudj feküdni. Azokank, akiknek ez nehézkes, nagyon kényelmes fotelek állnak rendelkezésre!

Cím: Békési Gyermekkönyvtár, Széchenyi tér 4.

Kérlek, hogy jelentkezz be, mert a férőhelyek korlátozottak és ha valami miatt nem tudsz jönni, hálás lennék, ha azt is jeleznéd nekünk. Mert akkor nem várunk, el tudjuk kezdeni időben, és át tudod adni másnak a helyedet.

Tel: 411-171                                                                                                                    

e-mail: kolcsonzes@bekesikonyvtar.hu

Várlak Téged is!  <3Megérkeztek!!

Kristály hangtálak

Élménybeszámoló az ELSŐ KRISTÁLY HANGTÁLAS hangfürdőről:

Hát húú...hűűűű. Még mindig találgatom, hogy mi is kezd kibontakozni a kristály (az alapanyaga szilícium-dioxid) tálak által, de azt biztosan tudom, nem olyanok, mint a fémek. Másabbak. A fémek gyengéden simogatnak, ha nem akarod a hatásukat, nem baj, míg a kristályok kegyetlenül betolják a rezonanciát. Ha tetszik, ha nem. Nyilván akinek ez nem inge, el se jut a hangfürdőre, de ha már ott vagy, akkor megkapod a magadét! :-)

A fémekkel együtt csodásan szólnak, fantasztikusan vibrálnak, színezik egymást. Olvashattátok különféle írásokból, hogy a szén alapú élet szilícium alapúba alakul át...ezt érezzük is, nincs nap, hogy ne szédülne az ember, ne kábulna be, vagy ne fájna őrült módon valamilyen testrésze. Átalakulunk. És itt azt hiszem, túl is van tárgyalva a kristály tálak szerepe, hiszen az átalakulás elkezdődött és nincs mese! Meg kell történnie! És mint mondtam, ezek a tálak már nem kérdeznek és nem simogatnak. Ezek már odatolják...


MÁTÓL a hangfürdők szerdánként hamarabb lesznek BÉKÉSCSABÁN!!! 

Kire ne férne rá egy kis elcsendesülés és "problémamegoldás"? Mindenkire.....ezt egy zenei élményen keresztül kapod meg. 

Megtanulod, hogy valójában a problémák nagysága attól függ, hogy érzed magad. Ha alapvetően stresszben élsz és nem tudod könnyedén venni a dolgokat, akkor minden kihívásod felnagyítódik és maga alá gyűr....Hidd el minden is ki tud simulni, de előbb TE simulj ki!

Jelentezni privátban tudsz. 

Cím: Kinizsi u. 5. a NAV mellett jobbra

Tel.: 20/50-69-064

Gréta


ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT A HANGFÜRDŐ Békéscsabán!

Csodákkal várlak januárban is hangfürdőimre, ahol a cél a lélek nyugalma és békéje, annak visszaállítása és megőrzése. Mindennél fontsabb, hogy meg tudd őrizni kapcsolatodat a Forrással, az Isteni ERŐDDEL, hogy helyt tudj állni, ne billentsenek ki naponta Téged érő negatív energiák. Ha ERŐdben vagy, minden gördülékeny és halad a maga útján. 

A Teremtő bennünk és velünk van folyamatosan!

A hangfürdő továbbra is 60 perc, hozzájárulás: 3.000,- Ft/fő.

Hol találsz meg pontosan? A Kinizsi utcáról lekanyarodsz jobbra a NAV épülete mellett és kb. 100 méterre a bal oldali épület sarkánál (DuoLife márkaképviselet).


A hangfürdő egy varázslatos dolog. 

A rendszeres hangfürdőkkel elérhető, hogy minőségi változás következzen be életünkbe: csökken a stressz, jobban bírjuk a hétköznapok megpróbáltatásait, beindulnak az öngyógyító folyamtok, rendeződnek a gondolatok, csökken a szorongás. A kulcs itt is, mint minden más gyakorlatnál, tevékenységnél vagy mozgásformánál a rendszeresség! A legnagyobb eredmény természetesen az egyéni kezelések során érhető el.

FONTOS! A hangfürdőkre mindig szükséges a visszajelzés valamelyik elérhetőségen, hogy tudjunk kényelmes helyet biztosítani. A termek befogadóképessége véges, így nagyon fontos tudni a résztvevők számát. Köszönöm a megértést! :-) Plédeket, polifoamot, kispárnát hozzatok magatokkal, mert mindennél fontosabb a kényelmes fekvő pozíció. Természetesen akinek kényelmetlen, az széken ülve is részt tud venni az eseményen.

Polifomot hozz magaddal mindenképpen, és kispárnát a kenyelmedért. Bejelentkezni nálam tudsz e-mailban vagy telefonon.

Szeretettel várlak!🥰

Részveteli szándékod jelezd nekem minél hamarabb, hogy biztosítva legyen a helyed.

Gréta💖


ÚJRA JelenLÉT masszázs hangfürdővel

Miért is ne lehetne a masszázs még izgalmasabb, mint eddig?

A masszázs és hangterápia szerelmeseinek egy olyan különleges programot kínálunk,  2021. július 30-án Gyomaendrődön, melyben reflexzónás arc- vagy talpmasszázs során a harmónia és a REND visszaállítását a tibeti hangtálak is támogatják egy csodálatos zenei élményen keresztül. Általában zene szól a masszázsok során, de ezúttal a testedet valódi és élő, gyógyító rezgések érik el, ami csakis a TIÉD és személyre szabott. Miért is ne ötvözhetnéd a gyógyító 2 technikát 1 időpontban?

Mit jelent a reflexzónás masszázs? Mivel szerveink a testünkben futó energiapályákon keresztül összeköttetésben vannak az arcunk és lábaink bizonyos területeivel, a zónák masszírozása reflexszerű választ vált ki a megfelelő testtájakon. Így serkenti egyes szervek funkcióját, máshol viszont enyhíti a túlterhelést, segít az energiablokk feloldásában.

Méregtelenítő reflexzónás talpmasszázs aromaterápiával: (általad választott illóolajjal) 30 perc

 • az emésztőrendszer- és vizeletkiválasztó rendszer reflexzónáinak masszírozása segíti szervezetben a méreganyagok kiválasztódását,

 • serkenti a vér-és nyirokkeringést,

 • nő a sejtek oxigénellátása,

 • immunerősítő hatás (kiegyensúlyozott emésztőrendszer az erős immunrendszer alapja)

 • energiarendszer zavarainak oldása, energiaharmonizálás

 • feszültségoldó, lazító hatás,

 • idegrendszer nyugtató hatás,

 • testi-lelki feltöltődést erősíti,

 • illóolajok alkalmazásával még hatékonyabb a technika, mivel az olajok rezonanciája jótékonyan befolyásolhatja testünk energiarendszerét.

Reflexzónás arcmasszázs: 30 perc

 • Az arcon ugyanúgy megtalálható reflexpontok masszírozásával hatékonyan oldhatóak az arc- és az idegrendszer feszültségei,

 • javul az arcizmok oxigén- és tápanyagellátása,

 • beindulnak méregtelenítő folyamatok, ezáltal az arcbőr tiszta és kipihent lesz .

 • nagyon jó módszer stresszoldásra.

 • rendszeres alkalmazás esetén a ráncok kisimulnak, a bőr fiatalos és rugalmas lesz,
  az arc élettel telivé válik.

Ezt a különleges alkalmat 2021. július 30-án, pénteken veheted igénybe az alábbi időpontokban:

10.00 órától 15.00 óráig 1 főt tudunk fogadni óránként! Hívj minket minél hamarabb, hogy a TE helyed biztosítva legyen!       

Cím: 5500 Gyomaendrőd, Hősök tere 4.

Ára: 4.800,-Ft/fő

Gyere, és próbáld ki ezt a hatékony és csodálatosan illatos, rezonanciában, és vibrációban igencsak gazdag formáját a regenerációnak és méregtelenítésnek!

Szeretettel várjuk a bejelentkezésed!

Hegedűsné Szujó Anikó - masszőr, SVT alkalmazó tel.: 70/705-7500

Dávid Gréta - tibeti hangtál terapeuta, SVT alkalmazó tel: 20/50-69-064A hangfürdő csodálatos. Hallani róla egészen más, mint megtapasztalni és érezni az elmélyült állapot nyugalmát, majd az azt követő csendes pillanatokat...Békés megyében élünk. Volt egy gondolatom korábban, hogy igaz, ami igaz: nincs autópályánk, nincsenek különösebb dolgok ebben a megyében (szépen nő a repce és a napraforgó...), viszont a baj sem jön ide. Ha bele gondolunk, szerencsések vagyunk, mert BÉKÉS megyénk van! Nagyon örülök neki, hogy egyre több helyre eljutnak a rezgések és azt tapasztalom, hogy jót is tesz az embereknek. Lelkünk mélyén érezzük, ha valami jó, és minden, ami jó, az gyógyít. Nemcsak a testre, hanem a lakótérre is hatnak, frissítik azt energetikailag. 

Hallgass bele egy hangfürdőbe (kérlek vedd figyelembe azt, hogy a valódi hangzást nem tudja visszadni a számítógép, a mély hangok nem biztos, hogy szépen kijönnek):


2020. augusztus 9. - Gondolatok a KOSHI Estről

Ha 2 szóval összegezném, azt mondanám, hogy fantasztikus volt. Elképesztő vezettetésben volt részem, még magam is meglepődtem annak ellenére, hogy tisztában vagyok vele, hogy ha a legfőbb jó szerint cselekszünk és kérjük a vezettetést, akkor azt meg is kapjuk. Annyira megnyugtató érzés, hogy nem én, az én törékeny, halandó egóm az, ami ott és akkor megnyilvánul, hanem egy nálam sokkal hatalmasabb erő, SZELLEM/Isten. Ő az, aki levezényelte az egészet azért, hogy a jelenlévők azt kapják meg, ami ott és akkor szükséges volt számukra.

A Koshi est a 4 elem szerint lett szétbontva. Ehhez találtam egy szuper könyvet és ez a könyv van feldolgozva. A szándékom nem az, hogy az elemekről tanítsak vagy még jobban belemélyedjünk, hanem az, hogy az érintett témák bennünk minél jobban feltisztulhassanak és a minőségeket élhessük. 

SZELLEM szándéka azon az augusztusi szombaton az volt, hogy az Önszeretet, a Bőség, Bölcsesség és az Önbecsülés bennünk kiteljesedhessen. Ehhez Felső Énünket hívtuk segítségül egy meditáció segítségével (hangtálakkal), amelyet mindenkinek megtanítok, aki ott van. Ez azért nagyon fontos, mert kell a tiszta csatorna a Felső Énnel való munkához. Ehhez a belső munkához a SZÉL Koshimat használtam, melyet SZELLEM mozgatott. Én csak fogtam, SZELLEM játszott rajta általam. Éppen ezért születhettek csodálatos hangok és teljessé tette az első Koshi estet. A belső munka volt a lényeg. A "Kérd és megadatik". Kértük Felső Énünket, hogy tisztítson mindent szellemi szinteken, minden megbélyegző hitrendszert, hiedelmet, tévhitet, amelyeket mások és mi aggattunk saját magunkra, amelyek miatt nem tudunk azok lenni, mint akik valójában vagyunk. Mert én nem az vagyok, amit rólam állítanak, hanem egy fizikai testtel rendelkező szellemi lény, mely testben Isteni esszencia ragyog és tapasztal. Csak az inkarnációk során olyan tapasztalatok vannak a batyumban, ami ezt a tiszta tudást elhomályosítja.......hányan nem HISZÜNK? Magunkban, Istenben, semmiben. Hányan kérdőjelezzük meg önmagunkat? A képességeinket? És hányan félünk, nehogy megláthassák ezt a ragyogást......mert sérülhetünk...A szándékom a Koshi estekkel ez. Minél jobban lehámozhassuk a rétegeket, hogy ragyoghassunk és felfedezzük önMAGunkat.

A program végére mindenki érezte, hogy ott történt valami jó, valami ragyogó, valami Csodálatos! Szerettem volna erről beszélgetni a részt vevőkkel, de van az tudjátok, hogy inkább a CSEND-et választjuk, mert éreztük, hogy teljes volt minden és Fénnyel teli. Nagyon örülök, hogy ezt megtapasztalhattuk, együtt! Hála és köszönet érte! 

A következő Koshi est November 07-én lesz, 17.00-kor a ZeroPoint szervezésében, és egy új témát kezdünk el magunkban kitisztítani. Szeretettel várlak!

Hallgassátok meg a következő mp3 felvételen a Szél, Tűz, Víz és Föld Koshi hangjait: