események

Tízmilliószoros napi hangfürdő a Csabai BioKlinikán


Van kedved egy újabb csodás hangélményhez, ami kisimít, lenyugtat, RENDez rádásul egy jelentős eseményhez is köthető? 😄

Jövő hét szerdája az év utolsó Tízmilliószoros napja, amikor a hagyományok szerint a lehető legjobb, ha rezonancia emelő tevékenysegeket folytatsz, meditálsz vagy imádkozol...egy hangfürdő alatt mindezt egyszerre is csinálhatod!

Szerdán.

Velem.

És a hangtálaimmal.

Nameg a koshikkal 😉

Természetesen.😃

Bejelentkezni nálam tudsz, már nem sok hely maradt (4db)! 

A hangfürdő 60 perces, ára 3.000Ft/fő. Polifomot hozz magaddal mindenképpen, és kispárnát a kenyelmedért.

cím: 5600 Békéscsaba, Munkácsy u. 11.
 

Szeretettel várlak!🥰

ÚJ SZERELEM lépett be az életembe: a MUDRÁK 

A mudrák kéztartások. Sokkal több annál, minthogy összegörcsölöd az ujjaidat, aztán nem tudod megcsinálni a déli töltött káposztát. :-)

HAMAROSAN egy MUDRA ÓRA sorozat veszi kezdetét, ahol tematikusan felépítve végezzük a gyakorlatokat, célba véve 12 életterületet, mint pl.: Gyengédség - szeretet, pénz- jövedelem, szexualitás, életünk uralása stb. DE! A gyakorlás nem csak annyi lesz, hogy részt vesztek az órán, hanem kaptok házi feladatot is, amit a következő óráig javasolt gyakorolni a hatás fokozására!

A Mudrák, kéztartások- a gyógyító energia vezérlésének kapcsolótáblái. A mudra szanszkrit szó, pecsétet, szimbólumot jelent. Mélyebben a fizikai és éterikus testek finom csatornáinak "zárt elektromos áramköreit" mudráknak nevezzük. Vagyis amint felveszed a kéztartást, zárod a kezed áramköreit és az aurádban elektromágneses burok alakul ki. Úgy gondolj magadra, a testedre, mint egy erőmű. Az erőműved óriási energiáját így tudod terelni, irányítottan! 

"A buddhista szerzetesek szerint a mudrák finomenergiákat összpontosítanak a kézben és a felvett szimbólumon (kéztartáson) keresztül égi tanításokat közvetítenek, s pszichikai védelemmel ruházzák fel a gyakorlatot végzőt. A mudrák nemcsak belső érzéseket fejeznek ki, hanem maguk is különböző lelki minőségeket alakítanak ki. Kísérleteken keresztül felfedezték, hogy a mudrák gyakorlása a mantrával együtt (valamint a meditáció során) nagyon jelentős változást hoz a gyakorlóban. Ezért hozzáillesztették a mudrákat az istentisztelet hétköznapi gyakorlataihoz, hogy az emberi lényt az élet magasabb csúcsaira irányítsák." - Késmárki László Mudra-lexikon Ankh kiadó 2020.

A mudrák, tehát tanításokat közvetítenek azáltal, hogy a kéz energiacsatornái különféle pozitúrákban záródnak, vagyis a vágyott létállapotot a mudrákon keresztül is elérhetjük.

Tapasztalatom: egyértelműen lehet érezni a mudrák hatását, Ahogy felveszem a kéztartást, érzem, ahogy a testemben változás, finom energetikai változás következik be és az általános hangulatok, közérzetem is változik. Minden reggel kitesztelem, hogy melyik mudrát alkalmazzam, ma reggel elég csehül álltam a világgal viszont a mudra hatására 2-3 percen belül elkezdtem érezni a gyógyító rezonanciákat, emelkedett állapota kerültem, fantasztikus!


Szeretnéd-e otthonod biztonságában élvezni a tibeti hangtálak varázslatos gyógyító erejét?MOSTANTÓL erre is van lehetőség!

Ha otthon hangfürdőzöl, akkor:

* nem kell utazod, helyben élvezheted a hangtálak hangjait,

* kitisztítja energetikailag a teret, a bútorokat,

* meghívhatod barátaidat, barátnőidet,

* kicsi gyerekek társaságában játékos foglalkozás gyógyító rezonanciák között,

* idős emberek számára, pedig egy nyugtató, gyógyító csendes, mély pihenő.
* Az időpontot TE határozod meg,

* igény szerint a hangfürdő hosszát is!

A hangfürdő díja: 3.000,-Ft/fő/ óra

Békés megye területén a kiszállási költség a távolság függvényében esetenként változik, Békéscsaba területére ez nem vonatkozik.

10 fő feletti társaságok esetén Békés megye területén kívülre is szívesen elmegyek!


2021. szeptember 30. csütörtök 18.óra. Békéscsaba


A hangfürdő egy varázslatos dolog. Legközelebb Békéscsabán lesz, összesen 10 fő fér el. Éppen ezért, részvételi szándékodat időben jelezd :-)

A rendszeres hangfürdőkkel elérhető, hogy minőségi változás következzen be életünkbe: csökken a stressz, jobban bírjuk a hétköznapok megpróbáltatásait, beindulnak az öngyógyító folyamtok, rendeződnek a gondolatok, csökken a szorongás. A kulcs itt is, mint minden más gyakorlatnál, tevékenységnél vagy mozgásformánál a rendszeresség! A legnagyobb eredmény természetesen az egyéni kezelések során érhető el.

FONTOS! A hangfürdőkre mindig szükséges a visszajelzés valamelyik elérhetőségen, hogy tudjunk kényelmes helyet biztosítani. A termek befogadóképessége véges, így nagyon fontos tudni a résztvevők számát. Köszönöm a megértést! :-) Plédeket, polifoamot, kispárnát hozzatok magatokkal, mert mindennél fontosabb a kényelmes fekvő pozíció. Természetesen akinek kényelmetlen, az széken ülve is részt tud venni az eseményen.

Cím: 5600 Békéscsaba, Munkácsy u. 11. - Csabai BioKlinika és Natúrpati


2021. október 07. csütörtök, 18.óra.

Békés - Kecskeméti Gábor Kulturális Központ

5630 Békés, Jantyik Mátyás u. 23-25.

Maximális kikapcsolódás és pihenés. Annyit foglalkozunk a ruhánkkal, a külsőnkkel, a kocsinkkal.....a testünkkel, de ami mindezt mozgatja, és működteti, azzal nem foglalkozunk. Pedig a szellemünk, lelkünk karbantartása mindennél fontosabb, ugyanis az határozza meg azt, hogy érezzük magunkat és hogyan élünk. Mire elég az, hogy félelemben élünk, vagy folyamatosan zaklatottak vagyunk? Tudunk-e csak úgy nyugodtan ülni, tevékenykedni? Tudjuk-e élvezni a jelen nyugalmas pillanatát, ahol nem hajszol bennünket az elménk és nem kényszerít visszafordíthatalan döntések meghozatalában?

A hangfürdő pont erre való: kisimít, elcsendesít és megnyugtat.

Töltsünk együtt egy órát, hogy az ISTENI REND helyreállhasson és ennek mintáját vihesse magával mindenki a sejtjeiben.

Érdemes kipróbálni!


2021. augusztus 13. 18 óra - Szeghalom

Egy KOPMLEX PROGRAMOT kínálunk Nektek, ahol a főszerep a NŐé.


"Ha a NŐ jól van, jól van a család."

A nő a támasza, összetartója a kapcsolati rendszereknek és ehhez rengeteg Energia szükséges. Fontos, hogy energiarendszerünk az életerő számára átjárható legyen.Elakadások jele lehet például a gyakori felfázás, görcsös nehéz napok, aranyér, inzulin-, és pajzsmirigy működési zavarok, párkapcsolati, anyagi, munkahelyi, önérvényesítési problémák...A program 2 részből áll melyre külön-külön is tudsz jelentkezni, de hatékonysága a komplexitásban rejlik. Együtt alkalmazva, pedig nagyobb hatásfokkal fog az eredménye megmutatkozni az életedben.

Az első programunk egy olyan hangfürdő lesz, melyben egy NAPmeditációval élheti át mindeki az energetikai kapcsolódást a Nappal. Feltöltődhet és eggyé válhat Napunkkal, ahonnan az éltető energia a Csí, Kí, vagy Prána - ki hogy ismeri - áramlik le folyamatosan a Földre. Ez az energia információt is tartalmaz, ezért előfordulhat, hogy égető kérdéseidre megkapod a választ a meditáció alatt. Ezt segítik a tibeti hangtálak rezonanciái, ami harmóniába hozza a tested energetikai rendszerét és a befogadott életenergia, mint aktív tapasztalat beépül az energetikai rendszeredbe, oldja a blokkjaidat. A rezonancia egy fizikai jelenség, az orvostudomány is használja. Ugyanezek a rezgések hatnak a hangtálak esetében is, de sokkal szelídebb módon, mivel ezeknek a rezgéseknek a feladata az, hogy a test saját, természetes, tökéletesen jól bekódolt öngyógyító mechanizmusát indítsa be. A test és a DNS pontosan tudja mi a dolga, és ezt meg is teszi, ha hagyják.

Ez az első meditációs program készíti elő energetikailag a második programunkat, ugyanis a torna megkezdése előtt javasolt egy meridiánmasszázst elvégezni, hogy a hosszú évek, illetve a rengeteg inkarnáció alatt berakódott nagyobb energetikai blokkok kioldódjanak és még hatékonyabb lehessen az EGYANŐ - Energia GYAkorlatok NŐknek nevű energiatorna. A meridián masszázs időigényes és drága, ezt váltjuk ki az első programunkkal, amelynek a hatásfoka ugyan az, csak szelidebben oldja a blokkokat. Nincs kizáró ok, mindenkinek javasolt. 

A gyakorlatok alatt női minőségeket veszünk magunkhoz, egy egyedi módszertan szerint, melyet hosszú évek alatt fejlesztett ki Lipták Anna parapszichológus, transzperszonális pszichológus, terapeuta. Az EGYANŐ 7 modulból áll, minden modul egy-egy csakrával foglalkozik. Egy egyszerű torna, melyben speciális sorrendet követve dolgozunk a 7 csakra mindegyikével. Hatékonysága egyszerűségében rejlik. A gyakorlatok könnyűnek tűnnek, de nem azok, mivel energiával dolgozunk. Meghatározott sorrendben követik egymást azért, hogy a Földanyától érkező energiát be tudjuk TUDATOSAN fogadni és bevezetni a testünkbe, mely ellátja az energiaközpontjainkat. Ha az energiaközpontok optimálisan és kiegyensúlyozottan működnek, akkor az általuk ellátott életterületek, szervek, szervrendszerek, belső elválasztású mirigyek is optimálisan fognak működni.

Első alkalommal a gyökércsakra működéséhez kimondottan nőknek kifejlesztett mozdulatsorokat, vizualizációkat végzünk. A tornán Lipták Anna is részt fog venni, segíti a folyamatot, a gyakorlatok végrehajtását, felmerülő kérdéseitekre válaszol.Finom mozdulatok az erős női energiáért! 

A Napmeditációs hangfürdő 60 perces, ára: 9.000,- Ft/Fő, az EGYANŐ energiatorna szintén 60 perces, ára: 5.000,-/Fő, DE KEDVEZMÉNYESEN, ha mindkét programon szeretnél részt venni, akkor a 2 program együtt 14.000,- Ft helyett csak 11.000,-Ft/fő!

Részvételi szándékodat a korlátozott férőhelyek száma miatt kérlek, hogy előre jelezd messenger üzenetben, a tibetihangtalak@gmail.com email címen vagy a 20/50-69-064-es telefonszámon.

Cím: Senshi SE Sport és Életmód Központ - Szeghalom, Tildy u. 17.

Szeretettel várunk: Anna és Gréta


ÚJRA JelenLÉT masszázs hangfürdővel

Miért is ne lehetne a masszázs még izgalmasabb, mint eddig?

A masszázs és hangterápia szerelmeseinek egy olyan különleges programot kínálunk,  2021. július 30-án Gyomaendrődön, melyben reflexzónás arc- vagy talpmasszázs során a harmónia és a REND visszaállítását a tibeti hangtálak is támogatják egy csodálatos zenei élményen keresztül. Általában zene szól a masszázsok során, de ezúttal a testedet valódi és élő, gyógyító rezgések érik el, ami csakis a TIÉD és személyre szabott. Miért is ne ötvözhetnéd a gyógyító 2 technikát 1 időpontban?

Mit jelent a reflexzónás masszázs? Mivel szerveink a testünkben futó energiapályákon keresztül összeköttetésben vannak az arcunk és lábaink bizonyos területeivel, a zónák masszírozása reflexszerű választ vált ki a megfelelő testtájakon. Így serkenti egyes szervek funkcióját, máshol viszont enyhíti a túlterhelést, segít az energiablokk feloldásában.

Méregtelenítő reflexzónás talpmasszázs aromaterápiával: (általad választott illóolajjal) 30 perc

 • az emésztőrendszer- és vizeletkiválasztó rendszer reflexzónáinak masszírozása segíti szervezetben a méreganyagok kiválasztódását,

 • serkenti a vér-és nyirokkeringést,

 • nő a sejtek oxigénellátása,

 • immunerősítő hatás (kiegyensúlyozott emésztőrendszer az erős immunrendszer alapja)

 • energiarendszer zavarainak oldása, energiaharmonizálás

 • feszültségoldó, lazító hatás,

 • idegrendszer nyugtató hatás,

 • testi-lelki feltöltődést erősíti,

 • illóolajok alkalmazásával még hatékonyabb a technika, mivel az olajok rezonanciája jótékonyan befolyásolhatja testünk energiarendszerét.

Reflexzónás arcmasszázs: 30 perc

 • Az arcon ugyanúgy megtalálható reflexpontok masszírozásával hatékonyan oldhatóak az arc- és az idegrendszer feszültségei,

 • javul az arcizmok oxigén- és tápanyagellátása,

 • beindulnak méregtelenítő folyamatok, ezáltal az arcbőr tiszta és kipihent lesz .

 • nagyon jó módszer stresszoldásra.

 • rendszeres alkalmazás esetén a ráncok kisimulnak, a bőr fiatalos és rugalmas lesz,
  az arc élettel telivé válik.

Ezt a különleges alkalmat 2021. július 30-án, pénteken veheted igénybe az alábbi időpontokban:

10.00 órától 15.00 óráig 1 főt tudunk fogadni óránként! Hívj minket minél hamarabb, hogy a TE helyed biztosítva legyen!       

Cím: 5500 Gyomaendrőd, Hősök tere 4.

Ára: 4.800,-Ft/fő

Gyere, és próbáld ki ezt a hatékony és csodálatosan illatos, rezonanciában, és vibrációban igencsak gazdag formáját a regenerációnak és méregtelenítésnek!

Szeretettel várjuk a bejelentkezésed!

Hegedűsné Szujó Anikó - masszőr, SVT alkalmazó tel.: 70/705-7500

Dávid Gréta - tibeti hangtál terapeuta, SVT alkalmazó tel: 20/50-69-064Időpont foglalás

Facebook oldalamon keresztül könnyedén le tudod foglalni azt az időpontot, mely számodra a legkedvezőbb

🌼 egyéni hangmasszázsra,

🌼 páros hangfürdőre, vagy

🌼 SVT-re, esetleg

az EGYANŐ energiatorna


https://www.facebook.com/gretacsodahangtal/ 


Szeretettel várlak!SAJNOS a Covid miatt nem tudunk csoportosan találkozni, viszont állok rendelkezésedre egyéni hangmasszázs vagy páros hangfürdő formájában, Békéscsabán. Igény szerint, ha nehéz a mozgás vagy utazás, szívesen elmegyek házhoz is.

Elkészítettem egy altató hangfürdőt, melyet bármikor meg tudsz hallgatni, itt találod: Ízelítők

Azok számára, akik pedig fejlődni szeretnének és a Szeretet útját járni, megszületett a "KIHÍVÁSOK - kulcs a lélek fejlődéséhez" nevű online klub, mely a Spirituális Választechnika" segítségével oldja ki korlátozó blokkjaidat és hiedelmeidet, ami gátol a SZABAD ÉLETben, valamit egy meditáció is tartozik hozzá (hangtálakkal Koshival), melyben összekapcsolódva Felső Éneddel, Te magad tudod elvégezni azt a munkát, mely lelked alkímiájához szükségeltetik, itt találod a részleteket: Online klub

Ha kérdésed van, írj bátran a tibetihangtalak@gmail.com e-mail címre! :-)A hangfürdő egy varázslatos dolog. Hallani róla egészen más, mint megtapasztalni és érezni az elmélyült állapot nyugalmát, majd az azt követő csendes pillanatokat...Békés megyében élünk. Volt egy gondolatom korábban, hogy igaz, ami igaz: nincs autópályánk, nincsenek különösebb dolgok ebben a megyében (szépen nő a repce és a napraforgó...), viszont a baj sem jön ide. Ha bele gondolunk, szerencsések vagyunk, mert BÉKÉS megyénk van! Nagyon örülök neki, hogy egyre több helyre eljutnak a rezgések és azt tapasztalom, hogy jót is tesz az embereknek. Lelkünk mélyén érezzük, ha valami jó, és minden, ami jó, az gyógyít. Nemcsak a testre, hanem a lakótérre is hatnak, frissítik azt energetikailag. 

Hallgass bele egy hangfürdőbe (kérlek vedd figyelembe azt, hogy a valódi hangzást nem tudja visszadni a számítógép, a mély hangok nem biztos, hogy szépen kijönnek):AJÁNDÉKUTALVÁNY VÁSÁROLHATÓ

Manapság mindenünk meg van már, amiért nagy Hálával tartozunk a Teremtőnknek, hiszen nem kell semmiben sem hiányt szenvednünk. Éppen ezért nehézséget okozhat az ajándékozás. Vajon mivel lephetnénk meg Szeretteinket, mi lehet számukra felemelő és emlékezetes? Egy tárgy ugyan maradandó, de sérülhet, unalmassá válhat, elveszhet, tönkre mehet. Az élmény, viszont maradandó, és sosem feledjük. Egy alapos magmasszázs nagyszerű ajándék, ha úgy érezzük, hogy szerettünknek vagy saját magunknak ez jó lehet. Lelki részünk meg szokta súgni mi a jó, mi lehet jó. Ezt szoktuk is érezni.
Szeretettel ajánlom ajándékutalványom, hogy Családod, Barátaid, Szeretteid sose feledjék, amit idén Tőled kaptak!

Az utalvány elektronikus, gondolva a környezet védelemre, ne nyomtassunk feleslegesen!

Megvásárlása után elküldöm számodra és miután megkapja az ajándékozott, ő csak megmutatja nekem a telefonján, majd kezdődhet a mennyei lebegés!


Tízmilliószoros napok 2021-ben


A tízmilliószoros napokat, különleges csodatévő napoknak tartják, ezen a napon minden, amire gondolunk, amit teszünk, többszörös energiát kap, befolyásolva a jövőnket.

A tibeti kultúrában "nagy" Buddha (Dharmacsakra) napokat hívják 10 milliószoros napoknak.

Sorrendben az első holdhó 15., negyedik holdhó 15., hatodik holdhó 4. és kilencedik holdhó 22. napja.

Az általánosságban működő energiákat egyesítve, ezeknek a napoknak sokszoros teremtő energiájával, komoly előrelépést tehettek életetek változtatásában. Olyan változásokra van szükség, ami a Ti külső-belső harmónia igényeteket szolgálja. A szívetekre hallgassatok, ne hagyjátok, hogy elmétek felülbírálja vágyaitokat! Most ne közös, családi programban gondolkodjatok, hanem válasszatok olyan elfoglaltságot, ami számotokra nyújt igazi lelki feltöltődést. Higgyetek magatokban és akkor a sors támogató energiáját élvezhetitek. Ne tartsátok önzőségnek, ha MAGatokkal foglalkoztok, hiszen hogyan is adhatnánk MAGunkból bármit is, ha mi nem vagyunk rendben? Törődj MAGaddal!

A tízmilliószoros napokon érdemes minden gondolatunkra ügyelnünk, mert óriási teremtőerővel hatnak vissza. Ajánlatos ilyenkor pozitív gondolatokra koncentrálni, illetve jót kívánni másoknak és a világnak. Ezeken a napokon minden teremtés tízmilliószoros erővel hat. Legyetek egyszerűen boldogok, álmodozzatok bátran és lehetőleg kerüljétek a negatív helyzeteket, a pesszimista, panaszkodó embereket, és ti se panaszkodjatok!

A tibeti Nagy Buddha napokat nevezik tízmilliószoros napoknak, és ezeken a napokon a jó cselekedetekre, a segítségnyújtásra, az együttérzésre, a könyörületre, a pozitív gondolkodás fontosságára helyezik a hangsúlyt. Ideális napok ezek a meditációra, imákra, egy élőlény életének megkímélésére vagy szabadságának visszaadására.

 • Az év első tízmilliószoros napján, amely a Chotrul Dühen, a tibetiek Buddha csodáira emlékeznek. - február 27.

 • A második napon, amely a Saka Dawa Düchen, Buddha születésnapját ünneplik, amely náluk egyúttal a megvilágosodás napja is. - május 26.

 • Az év harmadik tízmilliószoros napján, amely a Chokhor Düchen, azt az eseményt elevenítik fel, amikor Buddha visszatért a tanításhoz, követőit beavatta a Négy Nemes Igazság tanába. Ekkor forgatta meg a először a Dharma, vagyis az Igazság kerekét. - július 14.

 • A negyedik tízmilliószoros napon, amely a Lhabad Düchen, a legenda szerint 41 évesen Buddha az istenek birodalmába látogatott. Édesanyjának pedig meghálálta, hogy hozzásegítette a Szamszárából, azaz a lét örök körforgásából való megszabaduláshoz. - október 27.

2020. augusztus 9. - Gondolatok a KOSHI Estről

Ha 2 szóval összegezném, azt mondanám, hogy fantasztikus volt. Elképesztő vezettetésben volt részem, még magam is meglepődtem annak ellenére, hogy tisztában vagyok vele, hogy ha a legfőbb jó szerint cselekszünk és kérjük a vezettetést, akkor azt meg is kapjuk. Annyira megnyugtató érzés, hogy nem én, az én törékeny, halandó egóm az, ami ott és akkor megnyilvánul, hanem egy nálam sokkal hatalmasabb erő, SZELLEM/Isten. Ő az, aki levezényelte az egészet azért, hogy a jelenlévők azt kapják meg, ami ott és akkor szükséges volt számukra.

A Koshi est a 4 elem szerint lett szétbontva. Ehhez találtam egy szuper könyvet és ez a könyv van feldolgozva. A szándékom nem az, hogy az elemekről tanítsak vagy még jobban belemélyedjünk, hanem az, hogy az érintett témák bennünk minél jobban feltisztulhassanak és a minőségeket élhessük. 

SZELLEM szándéka azon az augusztusi szombaton az volt, hogy az Önszeretet, a Bőség, Bölcsesség és az Önbecsülés bennünk kiteljesedhessen. Ehhez Felső Énünket hívtuk segítségül egy meditáció segítségével (hangtálakkal), amelyet mindenkinek megtanítok, aki ott van. Ez azért nagyon fontos, mert kell a tiszta csatorna a Felső Énnel való munkához. Ehhez a belső munkához a SZÉL Koshimat használtam, melyet SZELLEM mozgatott. Én csak fogtam, SZELLEM játszott rajta általam. Éppen ezért születhettek csodálatos hangok és teljessé tette az első Koshi estet. A belső munka volt a lényeg. A "Kérd és megadatik". Kértük Felső Énünket, hogy tisztítson mindent szellemi szinteken, minden megbélyegző hitrendszert, hiedelmet, tévhitet, amelyeket mások és mi aggattunk saját magunkra, amelyek miatt nem tudunk azok lenni, mint akik valójában vagyunk. Mert én nem az vagyok, amit rólam állítanak, hanem egy fizikai testtel rendelkező szellemi lény, mely testben Isteni esszencia ragyog és tapasztal. Csak az inkarnációk során olyan tapasztalatok vannak a batyumban, ami ezt a tiszta tudást elhomályosítja.......hányan nem HISZÜNK? Magunkban, Istenben, semmiben. Hányan kérdőjelezzük meg önmagunkat? A képességeinket? És hányan félünk, nehogy megláthassák ezt a ragyogást......mert sérülhetünk...A szándékom a Koshi estekkel ez. Minél jobban lehámozhassuk a rétegeket, hogy ragyoghassunk és felfedezzük önMAGunkat.

A program végére mindenki érezte, hogy ott történt valami jó, valami ragyogó, valami Csodálatos! Szerettem volna erről beszélgetni a részt vevőkkel, de van az tudjátok, hogy inkább a CSEND-et választjuk, mert éreztük, hogy teljes volt minden és Fénnyel teli. Nagyon örülök, hogy ezt megtapasztalhattuk, együtt! Hála és köszönet érte! 

A következő Koshi est November 07-én lesz, 17.00-kor a ZeroPoint szervezésében, és egy új témát kezdünk el magunkban kitisztítani. Szeretettel várlak!

Hallgassátok meg a következő mp3 felvételen a Szél, Tűz, Víz és Föld Koshi hangjait: