események

Újdonságok, hírek, meglátások meg mindenféle dolgok itt olvashatók:

Szombaton?

Együtt?

Egy ÚJÉVI HANGFÜRDŐ? 😊🥰

Különleges alkalom, hiszen az év első napja lesz! Egy évindító meditáció és hangfürdő remek alkalom a szándékod kinyilvánítására, ami az új évet illeti valamint a 2021-es év elbúcsúztatására is sor kerül....azt hiszem mindenkinek van mit elengedni, megbocsájtani (2021) és szíve tiszta szándékával behívni az életébe (2022)
A hangfürdő továbbra is 60 perc, hozzájárulás: 3.000,- Ft/fő.
Szeretettel várlak!

Részveteli szándékod jelezd nekem minél hamarabb, hogy biztosítva legyen a helyed.

Gréta💖


Van kedved egy újabb csodás hangutazáshoz vagy meditációhoz, ami kisimít, lenyugtat, RENDez és izgalmas élményekkel gazdagodhatsz? 😄Mindezt a zengőtálak zeneiségével, vibráló rezonanciáival ötvözve.

Szerdán, 2021. december 15-én, 18. órától!

Velem.

És a hangtálaimmal.

Nameg a koshikkal 😉

Természetesen.😃


A hangfürdő egy varázslatos dolog. 

A rendszeres hangfürdőkkel elérhető, hogy minőségi változás következzen be életünkbe: csökken a stressz, jobban bírjuk a hétköznapok megpróbáltatásait, beindulnak az öngyógyító folyamtok, rendeződnek a gondolatok, csökken a szorongás. A kulcs itt is, mint minden más gyakorlatnál, tevékenységnél vagy mozgásformánál a rendszeresség! A legnagyobb eredmény természetesen az egyéni kezelések során érhető el.

FONTOS! A hangfürdőkre mindig szükséges a visszajelzés valamelyik elérhetőségen, hogy tudjunk kényelmes helyet biztosítani. A termek befogadóképessége véges, így nagyon fontos tudni a résztvevők számát. Köszönöm a megértést! :-) Plédeket, polifoamot, kispárnát hozzatok magatokkal, mert mindennél fontosabb a kényelmes fekvő pozíció. Természetesen akinek kényelmetlen, az széken ülve is részt tud venni az eseményen.

Cím: 5600 Békéscsaba, Munkácsy u. 11. - Csabai BioKlinika és Natúrpatika


A hangfürdő 60 perces, ára 3.000Ft/fő. 

Polifomot hozz magaddal mindenképpen, és kispárnát a kenyelmedért. Bejelentkezni nálam tudsz e-mailban vagy telefonon.


 

Szeretettel várlak!🥰

ÚJRA JelenLÉT masszázs hangfürdővel

Miért is ne lehetne a masszázs még izgalmasabb, mint eddig?

A masszázs és hangterápia szerelmeseinek egy olyan különleges programot kínálunk,  2021. július 30-án Gyomaendrődön, melyben reflexzónás arc- vagy talpmasszázs során a harmónia és a REND visszaállítását a tibeti hangtálak is támogatják egy csodálatos zenei élményen keresztül. Általában zene szól a masszázsok során, de ezúttal a testedet valódi és élő, gyógyító rezgések érik el, ami csakis a TIÉD és személyre szabott. Miért is ne ötvözhetnéd a gyógyító 2 technikát 1 időpontban?

Mit jelent a reflexzónás masszázs? Mivel szerveink a testünkben futó energiapályákon keresztül összeköttetésben vannak az arcunk és lábaink bizonyos területeivel, a zónák masszírozása reflexszerű választ vált ki a megfelelő testtájakon. Így serkenti egyes szervek funkcióját, máshol viszont enyhíti a túlterhelést, segít az energiablokk feloldásában.

Méregtelenítő reflexzónás talpmasszázs aromaterápiával: (általad választott illóolajjal) 30 perc

 • az emésztőrendszer- és vizeletkiválasztó rendszer reflexzónáinak masszírozása segíti szervezetben a méreganyagok kiválasztódását,

 • serkenti a vér-és nyirokkeringést,

 • nő a sejtek oxigénellátása,

 • immunerősítő hatás (kiegyensúlyozott emésztőrendszer az erős immunrendszer alapja)

 • energiarendszer zavarainak oldása, energiaharmonizálás

 • feszültségoldó, lazító hatás,

 • idegrendszer nyugtató hatás,

 • testi-lelki feltöltődést erősíti,

 • illóolajok alkalmazásával még hatékonyabb a technika, mivel az olajok rezonanciája jótékonyan befolyásolhatja testünk energiarendszerét.

Reflexzónás arcmasszázs: 30 perc

 • Az arcon ugyanúgy megtalálható reflexpontok masszírozásával hatékonyan oldhatóak az arc- és az idegrendszer feszültségei,

 • javul az arcizmok oxigén- és tápanyagellátása,

 • beindulnak méregtelenítő folyamatok, ezáltal az arcbőr tiszta és kipihent lesz .

 • nagyon jó módszer stresszoldásra.

 • rendszeres alkalmazás esetén a ráncok kisimulnak, a bőr fiatalos és rugalmas lesz,
  az arc élettel telivé válik.

Ezt a különleges alkalmat 2021. július 30-án, pénteken veheted igénybe az alábbi időpontokban:

10.00 órától 15.00 óráig 1 főt tudunk fogadni óránként! Hívj minket minél hamarabb, hogy a TE helyed biztosítva legyen!       

Cím: 5500 Gyomaendrőd, Hősök tere 4.

Ára: 4.800,-Ft/fő

Gyere, és próbáld ki ezt a hatékony és csodálatosan illatos, rezonanciában, és vibrációban igencsak gazdag formáját a regenerációnak és méregtelenítésnek!

Szeretettel várjuk a bejelentkezésed!

Hegedűsné Szujó Anikó - masszőr, SVT alkalmazó tel.: 70/705-7500

Dávid Gréta - tibeti hangtál terapeuta, SVT alkalmazó tel: 20/50-69-064A hangfürdő csodálatos. Hallani róla egészen más, mint megtapasztalni és érezni az elmélyült állapot nyugalmát, majd az azt követő csendes pillanatokat...Békés megyében élünk. Volt egy gondolatom korábban, hogy igaz, ami igaz: nincs autópályánk, nincsenek különösebb dolgok ebben a megyében (szépen nő a repce és a napraforgó...), viszont a baj sem jön ide. Ha bele gondolunk, szerencsések vagyunk, mert BÉKÉS megyénk van! Nagyon örülök neki, hogy egyre több helyre eljutnak a rezgések és azt tapasztalom, hogy jót is tesz az embereknek. Lelkünk mélyén érezzük, ha valami jó, és minden, ami jó, az gyógyít. Nemcsak a testre, hanem a lakótérre is hatnak, frissítik azt energetikailag. 

Hallgass bele egy hangfürdőbe (kérlek vedd figyelembe azt, hogy a valódi hangzást nem tudja visszadni a számítógép, a mély hangok nem biztos, hogy szépen kijönnek):


2020. augusztus 9. - Gondolatok a KOSHI Estről

Ha 2 szóval összegezném, azt mondanám, hogy fantasztikus volt. Elképesztő vezettetésben volt részem, még magam is meglepődtem annak ellenére, hogy tisztában vagyok vele, hogy ha a legfőbb jó szerint cselekszünk és kérjük a vezettetést, akkor azt meg is kapjuk. Annyira megnyugtató érzés, hogy nem én, az én törékeny, halandó egóm az, ami ott és akkor megnyilvánul, hanem egy nálam sokkal hatalmasabb erő, SZELLEM/Isten. Ő az, aki levezényelte az egészet azért, hogy a jelenlévők azt kapják meg, ami ott és akkor szükséges volt számukra.

A Koshi est a 4 elem szerint lett szétbontva. Ehhez találtam egy szuper könyvet és ez a könyv van feldolgozva. A szándékom nem az, hogy az elemekről tanítsak vagy még jobban belemélyedjünk, hanem az, hogy az érintett témák bennünk minél jobban feltisztulhassanak és a minőségeket élhessük. 

SZELLEM szándéka azon az augusztusi szombaton az volt, hogy az Önszeretet, a Bőség, Bölcsesség és az Önbecsülés bennünk kiteljesedhessen. Ehhez Felső Énünket hívtuk segítségül egy meditáció segítségével (hangtálakkal), amelyet mindenkinek megtanítok, aki ott van. Ez azért nagyon fontos, mert kell a tiszta csatorna a Felső Énnel való munkához. Ehhez a belső munkához a SZÉL Koshimat használtam, melyet SZELLEM mozgatott. Én csak fogtam, SZELLEM játszott rajta általam. Éppen ezért születhettek csodálatos hangok és teljessé tette az első Koshi estet. A belső munka volt a lényeg. A "Kérd és megadatik". Kértük Felső Énünket, hogy tisztítson mindent szellemi szinteken, minden megbélyegző hitrendszert, hiedelmet, tévhitet, amelyeket mások és mi aggattunk saját magunkra, amelyek miatt nem tudunk azok lenni, mint akik valójában vagyunk. Mert én nem az vagyok, amit rólam állítanak, hanem egy fizikai testtel rendelkező szellemi lény, mely testben Isteni esszencia ragyog és tapasztal. Csak az inkarnációk során olyan tapasztalatok vannak a batyumban, ami ezt a tiszta tudást elhomályosítja.......hányan nem HISZÜNK? Magunkban, Istenben, semmiben. Hányan kérdőjelezzük meg önmagunkat? A képességeinket? És hányan félünk, nehogy megláthassák ezt a ragyogást......mert sérülhetünk...A szándékom a Koshi estekkel ez. Minél jobban lehámozhassuk a rétegeket, hogy ragyoghassunk és felfedezzük önMAGunkat.

A program végére mindenki érezte, hogy ott történt valami jó, valami ragyogó, valami Csodálatos! Szerettem volna erről beszélgetni a részt vevőkkel, de van az tudjátok, hogy inkább a CSEND-et választjuk, mert éreztük, hogy teljes volt minden és Fénnyel teli. Nagyon örülök, hogy ezt megtapasztalhattuk, együtt! Hála és köszönet érte! 

A következő Koshi est November 07-én lesz, 17.00-kor a ZeroPoint szervezésében, és egy új témát kezdünk el magunkban kitisztítani. Szeretettel várlak!

Hallgassátok meg a következő mp3 felvételen a Szél, Tűz, Víz és Föld Koshi hangjait: