szkeptikusoknak

Kedves szkeptikus! Nem meggyőzni szeretnélek, hanem kicsit elgondolkodtatni. :-)

Tehát. 

Az "Én ebben nem hiszek!" kifejezés egy hitrendszer. Nincs mögötte tapasztalat vagy bármiféle gondolatmenet, megértés, megélés, nyitottság vagy bármi. Ugyanis elutasítasz valamit, amiről nem tudod, hogy mi. Sőt. Nem is akarod tudni, hogy mi és mereven elzárkózol. Figyeld csak meg magadban az érzést. Szinte tapintani lehet azt az óriási falat, amit hirtelen felépítettél. Nem tehetsz róla, így működsz, ez egy természetes jelenség. Van hitrendszere mindenkinek, nekem is. A hitrendszerek az ego működési alapjai. Ez alapján ítéled meg a világot és lesz számodra ilyen, vagy olyan. Beszínezi azt a bizonyos szemüveget. Nem mindegy, hogy a szemüveg, amin keresztül a világot megítéled, milyen színű. Lehet kék vagy lila, akár zöld is, de egy biztos, lehet benne lencsét cserélni :-)

Ha megengeded, akkor egy kérdéssel törjünk most lyukat ezen a falon: A zenében hiszel-e? Szereted-e? A hanghullámok mik? Rezgések. Mit érzel a kedvenc zenéd meghallgatása után? És ha ez a zene egy komolyzenei mű? Az egyik lehető legjobb dolog a nap végén, ha betesszük a CD lejátszóba Havasi Balázs csodálatos műveinek egyikét vagy reggel Vivaldit. Amikor meghallod a Tavaszt.... Ugye Te is hirtelen vidám leszel és felpörögsz? Vagy jön a libabőr... A komolyzene egy csoda! A rezgések HATNAK RÁD!

Ha inkább metálos vagy és dübörög a Metallica vagy a Rammstein, akkor kinek ne lenne kedve zúzni egy orbitálisat? Az efféle zene már nem annyira csoda, ugyanis tör, zúz...Téged is és észre sem veszed! Ez is HAT RÁD!

A hangtálak által keltett rezonancia szintén HAT RÁD! Hogy hogyan? Máshogy, mint a többi emberre. Ezt neked kell megfigyelned.

Hiszel az Ultrahangban? (UH) Egy orvostechnikai eszköz. Hanghullámok 20.000 Hz felett! Vitatkozol a dokival, mikor elküld hasi ultrahangra, hogy te ebben nem hiszel? Nem. A hangtálak 20.000 Hz alatti tartományokkal dolgoznak. Színtiszta FIZIKA!

Az alábbiakban, pedig a gyermekdalokban továbböröklődő ősi magyar bölcsesség:

Gólya, gólya, gilice!
Mitől véres a lábad?
Török gyerek megvágta,
Magyar gyerek gyógyítja.
Síppal, dobbal, nádi hegedűvel

(rezonanciával......)

javaslom, hogy gyere el egy hangfürdőre, nézd meg magadnak, lazulj el. Biztosan Neked is stresszes a munkahelyed és eleged is van mindenből. Jól fogod érezni magad. Várlak sok-sok szeretettel! :-)