Az SVT hatásai: SVT-vel a lelki betegségek ellen


Rengeteget tanultam és ez nem áll le soha. Több módszert ismertem meg 2003 óta, irányzatot, technikát, nézőpontot. Mindig kíváncsi voltam. Dolgoztam MLM rendszerben is, amely egy kivételes cég volt, mert oktatásaik és a találkozók során nagy hangsúlyt fektettek a Lélekre. Itt ismerkedtem meg Oshoval, a kineziológiával, a természetgyógyászattal stb...mindig is úgy gondoltam, hogy valójában és igazából úgy lehet segíteni, ha pontosan tudjuk mi a probléma és a lehető legmegfelelőbb gyógyítást kapja meg a páciens. Azt, ami számára a legjobb. Nem csak kicsit jó, vagy majdnem, hanem pontosan azt kapja, ami neki szükséges. Az SVT-vel kb. 2003 körül már találkoztam futólag és akkor megláttam, hogy na ez! Ez nagyon jó! És a Lelkem 2018-ban készült fel rá, hogy teljesen átadja magát annak a világnak, melyet az SVT nyit meg alkalmazói számára.

2018. februárjában találkoztam egy számomra nagyon kedves és fontos emberrel, Pallér Zsuzsával. Ő már akkor foglalkozott SVT-vel és bejelentkeztem hozzá egy konzultációra. Nagyon szoros kapcsolat alakult ki közöttünk, és az SVT-vel megfordult velem a világ. Hát még akkor, amikor elvégeztem az alap, majd a haladó tanfolyamot 2018 végén. Azóta napi szinten kézbe veszem az ingámat, tisztítok, kérek és megkönnyebbülök. Nemcsak magamon, hanem másokon is folyamatosan segítek és már fényévekkel járok az akkari önmagamtól, már nem az vagyok, aki akkor voltm. És ezért óriási hálát érzek.

Abban tudok segíteni az SVT módszerével, hogy az Életed átalakuljon, nyomasztó terheid, lelki bajaid, lelki eredetű betegségeid oldódjanak. A minket irányító, akadályozó negatív programok helyére pozitívak kerülnek, kicserélődünk! Az egyén tudatos közreműködésével megváltoznak a motivációk, és a helyzetekre való reagálás, érzelmi reakciók. Végső soron általunk változik meg környezetünk és a világ is.

 1. Szeretnél leszokni a cigarettáról vagy más káros szenvedélyről? Vajon mi motivál? Hol gyökerezik a problémád?
 2. Régóta húzódó krónikus (vagy akkut) betegséged van? Bármit teszel, nem múlik el? Vajon mi blokkolhatja a gyógyulást és vajon elfogadod-e a gyógyítást? Bünteted-e magad az adott betegséggel és vajon felhasználod-e x dolog elérésére? (ez mind nem tudatos, tudatos elmével NEM felderíthetők)
 3. Sorozatos vetélés vagy meddőség áll fent és sajnos a lombik sem jön össze? Vajon milyen blokk akadályozza, van-e mögötte önbüntetés vagy egyéb akadályozó program, félelem?
 4. Rettegsz valamitől, fóbiád van? Kényszer-betegséged? Honnan hozod?
 5. Problémásak a kapcsolataid? Vajon mit nem rendeztetek le egymással valamikor...?
 6. Szeretnéd megtalálni a valódi életcélodat és hivatásodat?
 7. Elszenvedtél egy traumát és nem tud Lelked megkönnyebbülni?
 8. Magányos vagy és nem jön a szerelem?
 9. Túl sok a negativitás benned és nem tudod, honnan jöhet?
 10. Gyermekednek tanulási nehézségei vannak?
 11. Állataink, növényeink gyógyulása is fontos, a módszer nekik is segít!
 12. És még számtalan más témában tud SZELLEM segíteni...amennyiben tiszta a szándék és a tudatos elménk segítségével hajlandóak vagyunk a változás útjára rálépni.

Tapasztalataim


az SVT hatása a fizikai tesre
az SVT hatása a fizikai tesre

Mivel a semmiből előtűnő fizikai problémáink mélyén is akadályozó programok és/vagy blokkok húzódhatnak meg, a tisztításuk után szemmel látható az eredmény. A bal és jobb oldali fotó között alig 1 nap telt el. A bevérzés oka kitisztult, ezáltal maga a tünet már "feleslegessé" vált, így felszívódott.

1. 2 karácsonyi kaktuszt vásároltam, ami a locsolás ellenére is hervadozott, ledobálta a virágait. Megnéztem, hogy milyen energiát hordoztak ezek a növények, hát nem volt rózsás a helyzet. Pozitív energia egyiken sem volt. Tisztítás után megkapták a pozitív energiákat, helyreálltak és hozzák az új leveleiket.

2. Kedves ismerőseimnek, barátaimnak segítettem otthonuk energetikáját rendezni. Már másnap sokkal jobban érezték otthon magukat és mások is azt mondák, mintha valami történt volna, más a légkör...

3. Egy barátnőm lánya nehézségekkel küzdött az iskolában, semmi nem érdekelte, jegyei rosszak voltak...tisztítás után átalakult az egész. Sokkal felelősségteljesebben végzi az iskolát, céltudatos, odafigyel.

4. Alvásprobléma oldódott meg: gyakran felébredtem éjszaka 3-4 óra között, majd 5 óra felé ájultam vissza. Ez hónapok óta nem fordult elő, nagyon örülök neki! (Az előző mondatot kb fél éve írtam le, azóta sem volt ilyen!) Most, hogy nyár van, a madárcsiripelés hajnali 4kor felkeltett a nyitott erkélyajtó miatt, mostmár ez sem okoz gondot.

5. A reggeli koránkelések a halálom volt. Még akkor is, ha jó cél érdekében keltem fel. Egy ideje már ez sem jelent problémát.

6. Zűrös családi helyzet oldódott meg azáltal, hogy rendeződött a felek közötti energetika.

7. Több napja tartó, fojtogató és kínzó gyomorsav túltengés múlt el 1,5-2 nap alatt teljesen.

8. Van egy ültetvényünk, megnéztem a talaj-növény kapcsolatában milyenek a működtető energiák, hány %-ban tudják a növények hasznosítani a műtrágyát, felszívni a vizet, hogyan hatott rájuk a metszés, milyen a betegségekkel szembeni ellenállásuk stb. Igyekeztem minden tényezőt kivizsgálni. Összességében volt mit kijavítani: kétféle módon metszettük a növényeket, amelyeket drasztikusabban, azok esetében súlyosabb destruktív energiát találtam, mint azokban, ahol csak a sarjazást végeztük el. Hála Istennek, ezt mind rendezhető és a növények erejük teljében ébredezhetnek tavasszal.

9. Pókiszonyom is rendeződött, nem ájulok el 1-1 pók láttán.... Sőt! ;-) Egy kliens kutyáktól való félelme azonnal kildódott és a korábbi pánikot kutyasimogatás váltotta fel 1 nappal a konzultáció után!!!!

10. Elveszett és megtalált háziállat félelmének, zavarodottságának, riadalmának azonnali kezelése megoldotta, hogy mihamarabb megnyugodhasson.

stb. stb. stb....az SVT egy igazi csoda!


Ha kérdésed van, itt felteheted: