Ízelítők

Milyen is egy hangtál hangja? Azonnal megérinti, aki hallja. Búgó, OHM-ozó, több szólamban zengő, bizsergető, csontig hatoló és nem tudjuk miért, de ha egyszer meghallottuk, sosem feledjük. Nem hiába, az Univerzum szólal meg általuk.

Ezen a fülön 1-1 ízelítőt hallhatsz, de KÉRLEK, VEDD FIGYELEMBE, hogy egy felvétel nem fogja tudni visszaadni a zengőtálak varázslatos sokszínűségét, rezonancia gazdagságát, teltségét, mély búgását. A felvétel 1 mikrofonnal készült, de több, mint 10 tállal. Ahhoz, hogy megközelítse a valóságot, legalább ennyi hangszóró kellene és egy profi stáb....ennek híján vagyok, van egy jó telefonom és ezzel meglepően egész jó felvételeket sikerül készítenem. :-)

Így meg is osztom őket, halljátok!

Egy élő hangfürdőn a tálak 100-200 rezonanciát keltenek, ez mind ott áramlik a térben és átmossa a testet, az aurát. Egy felvétel nem tudja ezt a hatást elérni. A rezgések levisznek alfa, delta, tétha szintre, ahol az öngyógyító folyamatok mennek végbe, a test bölcs, tudja mi a dolga. Neked csak hagynod kell!

Érezheted, ahogy bebódulsz, mélyülsz....hát még ha tőled 2 méterre zengene 10-12 hangtál (ennyit használok egy hangfürdőn)...

Hallgassátok szeretettel!