munkáltatóknak, munkahelyi kollektíváknak

2023-at írunk, teljesítmény orientált kor...a munkavállalóknak erőn felül kell teljesíteniük, hogy eleget tudjanak tenni az elvárásoknak. A tartós stressz szinte mindannyiunknál jelen van. Valaki ezzel együtt tud élni, valaki nem. Egyesek megbirkóznak a mindennapok nehézségeivel, mások nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem. Sokaknál a szorongás és teljesítmény kényszer folyamatosan jelen van, nem ritkák a kiugró vérnyomás értékek és az álmatlanság, fáradtság, kimerültség.

Idővel a leromlott szellemi - lelki állapotot betegségek kezdenek követni, megviseli a munkavállalókat és családjaikat. Csökken a teljesítmény, és természetesen ez a cég életének sem tesz jót.

Rendszeres hangfürdőkkel elérhetővé válik, hogy csökkenjen a munkahelyi stressz, javuljon a dolgozók kedélyállapota, hangulata és így megelőzhetők lehetnek a stresszből kialakuló betegségek is. Ráadásul ez egy olyan együtt töltött idő lesz, amikor a Szeretet szálai beszőhetik a munkahelyeket a dolgozókon keresztül.

Ha Ön munkáltató és gondoskodni szeretne dolgozói mentális és így fizikai egészségéről és a munkahelyi légkör javításáról is, akkor hívjon!

Mert megérdemlik...

Volt szerencsém egy munkahelyi kollektívával együtt lenni, csodálatos hangfürdő volt. Az elején is érezhető volt, hogy nagyon szeretik egymást, de a végére még inkább érződött, megteremtődött az EGYség közöttünk:

Biztos vagyok benne, hogy egy ilyen élmény után már "máshogy" néznek egymásra az emberek. Rengeteget halljuk, hogy a Szeretet utat tör magának és mindent felül ír. Olyan sokat halljuk, hogy kezd sajnos banális dolognak minősülni, de az a helyzet, hogy ez IGAZ.  A Lélek felismeri azt, ami neki jó. Ideje, hogy tényleg szeressük egymást!

Elhatároztam, hogy minden kollektíva, akivel hangfürdőzök, kap tőlem egy ajándékot. Nevezetesen egy munkahelyi tértisztítást az SVT módszerével. Miért is fontos ez? Mert a munkahelyünkön a nap kb. egyharmadát töltjük és nagyon nem mindegy, hogy milyen energia vesz minket körül. Fontos, hogy csak pozitívak legyenek!  Máshogy fogjuk érezni magunkat :-)

Ha felkeltette ez a lehetőség az érdeklődéseteket, akkor hívjatok és megbeszéljük a részleteket!