Meditációk

Kedves Látogató!

Az oldalamon elérhető meditációk a Békéscsabán megtartott Koshi estek nyomán ihletődtek. Nem terveztem, hogy a szellemi vezettetés útján csatornázott és az általam leírt szövegek egyszer számodra is elérhetők lesznek, online felületen. De hát a vezettetés már csak ilyen...

Ezek a meditációk különlegesek. Különlegesek azért, mert a kedvenc hangszeremet használom, a Koshit, és azért is különlegesek, mert tiszta térben íródtak. Mindig leellenőrzöm az SVT módszerével, hogy mindenki legfőbb javát szolgája-e a szöveg és SZELLEM (Atya/Isten/Univerzum) elégedett-e az eredménnyel. Ha kell, akkor a Vezettetés javaslatára módosítom.

Amikor elkezded a meditációt, először csatlakozol benne Felső Énedhez. Ez azért nagyon fontos, mert ahhoz, hogy a "Kérd és megadatik" módszere működni tudjon, ahhoz előbb fel kell rezonálnod egy magasabb rezonanciás állapotba és ki kell fejezned a szándékodat, hogy te most gyógyulni, tisztulni szeretnél. Ez mindegyik meditáció elején így van, melyeket az oldalamon megtalálsz.

Tudnod kell azt is, hogy ezekben a meditációkban a Felső Énedet fogod megkérni arra, hogy a benned lévő blokkokhoz tartozó negatív energiák, hitrendszerek, fogadalmak tisztuljanak. FONTOS, hogy a kitisztított részekre kérj mindig pozitív energiákat. Miért? Mert a teremtő TE VAGY. TE mondod meg, mi legyen, TE irányítasz. Nem hagyhatod üresen, mert akkor majd feltölti az a lény, amelyik gondolja, azzal, amivel gondolja.......ne add ki a kezedből az irányítást, de add át Istennek!

A Felső Éned olyan lények halmaza, akik neked segítenek. Ők tudják elvégezni a tisztító munkát a szellemi térben, energiacseréket végeznek. A meditációkban velük fogsz dolgozni.

 • Minden meditációt többször is meghallgathatsz, többször alkalmazhatsz, hiszen mindig jöhet elő újabb és újabb dolog, melyet Felső Éned tisztítani tud, tehát túladagolni nem tudod. Amikor csoportos formában tartottam ezeket a meditációkat, nagyon jó visszajelzéseket kaptam, megmozdult a résztvevőknél valami és elindult a változás.

 • Természetesen nem szabad azt várni a meditációktól, hogy olyan részletekbe megy bele, mint egy személyes SVT konzultáció, de mindig azzal a szándékkal írom őket, hogy a lehető legnagyobb hozzájárulás lehessen Számodra és a lehető legnagyobbat fejlődhess általa.

 • Amennyiben azt érzed, hogy többször meghallgattad a meditációkat, becsülettel végig csináltad, és még mindig nem történik változás, akkor ott mélyebbre kell menni, szükséges feltárni a problémát egyéni konzultáció formájában.

Nőiességet támogató meditációk

Jómagam is ennek hozadékától szenvedtem 38 évig. 2021-ben lettem 40 éves. Tudom mit jelent az, hogy szenvedek attól, hogy nőnek születtem. Testi-lelki-szellemi szinten is egyensúlyban kéne lennünk ezzel a ténnyel és az inkarnációk szemetét ki kell magunkból söpörni, hogy a szakrális, Isteni Női minőséget tudjuk élni. Ha ez sérült benned, nem tudsz olyan párkapcsolatot sem kialakítani, amelyben tisztelnek és megbecsülnek, igazán szeretnek. Minden NŐ erre vágyik, de ezt nálad kell kezdeni, MAGadban. Te vagy az, ahonnan a saját megbecsülésed, elfogadásod és Istennőként való tiszteleted kiindul. Csak egy Istennőhöz tud a Férfi Isten kapcsolódni.

Nőiesség kibontakoztatása

 • Ebben a meditációban egy képzeletbeli tükör előtt szembesülsz nem csak önmagad látványával, hanem a látvány által feljövő negatív energiákkal és hiedelmekkel is. A feladat, hogy varázsold át magad Istennővé és e folyamat további árnyoldalakat tár fel. Ezeknek az oldása történik meg és az árnyék feltöltése szeretettel.

  A meditáció teljes ideje: 33:38 perc

 • Ára: 3.000,-Ft 

 A benned élő kislány és a csábító Nő

 • Milyen a kislány? Pajkos és huncut. A meditáció első felében a benned élő kislányt gyógyítjuk, hogy nyíltan és játékosan tudjon a világ felé fordulni, majd a benned élő csábító Nőt bontakoztatjuk ki, hogy ne féljen a férfitól. Gyógyulnak az inkarnációs sebek, egykori (előző életbeli) erőszaktételek, fájdalmak, melyeket még mindig magaddal hurcolsz és távolt tartod a férfit magadtól. Ezek a sebek árnyékolhatják be a meglévő párkapcsolatodat, vagy ezek miatt nem találsz párt magadnak.

  A meditáció teljes ideje: 49:21 perc

 • Ára: 3.000,-Ft 

 Befogadás-passzivitás meditáció

 • A Női minőség alapvetően passzív, háttérbe húzódó, befogadó, hideg. Pontosan ellentéte a Férfi minőségnek, ami aktív, erélyes, meleg. Drága Nő! Otthon Te hordod a nadrágot? Te akarod megmondani mi legyen? Te birtoklod az irányítást? Tudd, hogy a férfi minőséget képviseled. Amint helyére kerül ez benned, a menstruációs problémáid is oldódhatnak, hiszen a fájdalom jelzés arra, hogy ellenállsz a testi-lelki odaadásnak, az engedelmességnek (Isteni vezettetés).

  A meditáció teljes ideje: 47:30 perc

 • Ára: 3.000,-Ft 

folyt. köv.


Ha 2 db nőiességet támogató meditációt szeretnél, akkor a 2 db ára együtt 5.500,-Ft

Ha 3 db nőiességet támogató meditációt szeretnél, akkor a 3 db ára együtt 8.000,-Ft


Egyéb meditációk

Megfelelési kényszer, önelfogadás meditáció

Miért akarunk megfelelni másoknak? De nem csak másoknak, hanem saját magunknak és tudattalanul Istennek is. Ezek a megfelelési kényszerek több szintűek. Lehet, hogy fejben, a tudatos elmémmel eszem ágában sincsen úgy pattogni, ahogy apám-anyám-mások úgy akarják, de mindig ott lyukadok ki, hogy ezt teszem.........

A meditáció teljes ideje: 29:49 perc + ajándék feladatok a a téma feldolgozásához

Ára: 2.500,-Ft


Kontroll, önkontroll meditáció

A környezetünk, de leginkább a családunk mutatja meg, mekkora kontroll alatt tartjuk saját magukat, az életünket. Minél nagyobb felügyelet alatt vagyunk tartva, annál inkább korlátozzuk saját magunkat is. Így inkább megköszönni kellene a folyton házsártoskodó családtagunknak, hogy rávilágít, mekkora korlátaink vannak. A szabadságunkat akarjuk visszakapni, a korlátlanságunkat, de ehhez látni kell, mivel állunk szemben. A tudatalatti félelmei, ha manifesztálódnak, ez a látható világban egy mindenbe is beleszóló anya képében tükröződik vissza. Vagyis a család ÁLDÁS a fejlődés szempontjából is. Tűpontos tükör.

 A meditáció teljes ideje: 25:01 perc + ajándék feladatok a a téma feldolgozásához

Ára: 2.500,-Ft


A Négy Egyezség meditáció


FIGYELEM! A meditációk leírásaiban olyan dolgokat olvashatsz, amit fejben már esetleg tudsz. De más a tudatos és más a tudat alatti elme. H a tudatos azt mondja "A", a tudat alatti meg azt, hogy "B", akkor vajon melyik megvalósulás irányába megy a teremtésed??? Igen. Bébébébébébé...

Mindannyian tudjuk, hogy nem szabad ítélkezni és amit ránk más mond, az nem igaz. Fejben lehet, hogy tudod. Lehet. De hogy elköveted rendszeresen, az biztos! Figyeld csak meg magad, ahányszor kimész az utcára, beülsz a kocsiba, elmész vásárolni, biztos vagyok benne, hogy ne telne el úgy nap, hogy valakit vagy saját magadat ne szidnád! Na ezt kell(ene) észrevenned, elkapnod, megfigyelned és feloldanod magadban. Illetve ezt kéne nem csiálnod! 

Ezek a meditációk ebben segítenek téged.  


Első egyezség: "Szavaimat tökéletesen használom"

A szó mágia, a leghatalmasabb erő, melyet az emberiség birtokol. Meggondolatlanul szórjuk átkainkat az emberekre, egymásra és saját magunkra is. Ez az  ítélkezés. Amikor véleményt nyilvánítok, ítélkezek, szavaimmal átkokat szórok. Ugyanakkor szavaimmal áldást is adhatok!

Az ítélkezés saját tudatalattink információi szerint történik vagyis amikor valakit vagy valamit megcímkézek, akkor ez alapján az információs adattár alapján történik. De ez csak SZERINTEM van így, az IGAZSÁG teljesen más.

A meditáció arra irányul, hogy az ítélkező, megbélyegző részünk gyógyuljon és ráébredjünk arra, hogy mindaz amit hiszünk és gondolunk, csak hitrendszer, hiedelem. A meditáció segíti a felismerést, ráeszmélést és azt, hogy tudatosan meg tudjuk figyelni saját magunkat és az ítélkezés helyett az elfogadást válasszuk.

A meditáció teljes ideje: 00:00 perc - jelenleg nem rendelhető

Ára: 2.500,-Ft - jelenleg még nem rendelhető


Második egyezség: "Semmit ne végy személyeskedésnek"

A meditáció arra világít rá, hogy attól, hogy valaki ítéleted mond rólad, vagy te saját magadról, az még nem úgy van. Az ítéletek a tudatalattinkban lévő információk, minták alapján születnek és ha elhoiszed, akkor vesztettél. Befordulsz, szomorkodsz és műnteted megad. Olyan dolgok miatt, amik nem igazak.

A meditáció teljes ideje: 00:00 perc - jelenleg nem rendelhető

Ára: 2.500,-Ft - jelenleg még nem rendelhető


Harmadik egyezség: "Ne feltételezz semmit!"

Hajlamosak vagyunk mindenfélét feltételezni és feltevésünkről azt hisszük, hogy igaz, akár meg is esküdnénk rá. De ez nem így van.  A legtöbb szomorúság, tragédia, félreértés, kínos helyzet és még sorolhatnánk mi minden abból adódik, hogy félreértelmezünk dolgokat és magunkra vesszük. Ez káprázat, a saját poklunk káprázata.

A meditáció célja az, hogy észrevedd azt a pillanatot, amikor bekövetkezik az ítélkezés és elindul a pletyka......és a pletyka helyett az IGAZSÁGOT válaszd! Bátran kell tudni az IGAZSÁGOT választani mindig, mindekivel és önmagaddal szemben is. 

A meditáció teljes ideje: 00:00 perc - jelenleg nem rendelhető

Ára: 2.500,-Ft - jelenleg még nem rendelhető


Negyedik egyezség

feltöltés alatt

A négy egyezség meditáció: 

első egyezség

második egyezség

harmadik egyezség

negyedik egyezség


2.500 Ft/ 1db

A négy egyezség meditáció 

Az ár bármelyik 2 "A négy egyezség" meditációra vonatkozik.


4.500 Ft/ 2db

A négy egyezség meditáció

Az ár bármelyik 3 "A négy egyezség" meditációra vonatkozik. 


6.500 Ft/ 3 db

A négy egyezség meditáció

Az ár bármelyik 4 "A négy egyezség" meditációra vonatkozik. 


8.500 Ft/ 4db

A meditációkat az alábbi kapcsolati űrlap kitöltésével rendelheted meg. A megrendelésed után 3 napon belül tájékoztatót küldök a részletekről.