Szokott-e szenvedni az, aki másnak segít, hogy ne szenvedjen?

2021.10.24

Szenvedni? Szoktam-e szenvedni? Hátőőőőőőőőőőőőőő......hogyafenébe ne, néha mint a kutya, elvégre csak ember volnék vagy mi. Meg tudok borulni én is.... Csak rövidebb ideig és egyre kevesebbet. Nekem is van bőven olyan cucc a puttonyomba, amit ki kell égetni onnan. A szenvedés része az életnek, de nem célja annak és nem lehet eszköz sem, ne játszmázz vele! És persze van egy csomó remek eszköz, ami által kibonthatod ragyogó Isteni Énedet és már többé nem kell szenvedni. (valóban egyre kevesebb a kellemetlen helyzet)

Azért írom ezt le neked, mert nem kötelező szenvedni. Ha minden rossz, semmivel sem vagy elégedett, akkor szenvedsz. Ha nem éled a szeretetet, nem tudod befogadni, akkor szenvedsz. Ha a szeretet helyett a szenvedést választod, akkor szenvedsz. Szóval ha hagyod magad állandóan morogni, elégedetlenkedni, nyávogni, sopánkodni, haragudni és nem is sorolom tovább e remek igéket, teát ha hagyod magad negatívba nyomulni, ne várd, hogy majd jobb lesz az életed. Miért? Mert a szenvedést választod, így mást nem is tudsz teremteni. Ennyi. Ez ennyire egyszerű. Az az Isteni esszencia, ami BENNED van, arra van kódolva a tudatod által, hogy a szennyet teremtse! NEEE! Kérlek, fejezd ezt be! Nemcsak magadnak, hanem a környezetednek is a szennyet teremted. 

Ha szenvedsz, benne vagy egy ördögi körben, ami a gondolattal kezdődik: gondolat --> érzelem --> teremtmény --> minden sz@r (párdon). És létrejön a szenvedő élet, ami újabb negatív gondolatot generál, majd negatív érzelmeket, újabb szörnyű esemény.......Az életedért TE VAGY A FELELŐS! Az életed milyenségéért TE felelsz. Na itt kéne neked beavatkozni, NEKED és azt mondani, hogy STOP! Ebből elég volt! És megtörni az ördögi kört, új, POZITÍV spirált indítani, hogy később élvezhesd ennek gyümölcsét és az életed RENDeződhessen. Az a baj, hogy ebben hinned kell. Előbb hinned kell abban, hogy ez így lesz. Csak az a pozitív dolog tud legyártódni a létben és külső körülményed lenni, aminek előbb megvolt a szellemi alapja. Ez a levetülés/manifesztálódás. Tehát, előbb létre kell hoznod a vágyott valamit ott, abban a térben, ahol nem tudod kézzel fogni a dolgokat. 

Van itt egy veszélyes dolog, ez pedig a rezonancia és a kvantumfizika. Ha a fentieket nem hiszed el, mert nem fér bele a világnézetedbe vagy a hitrendszeredbe, akkor is le fogod gyártani azt, amit nem akarsz. Mert a negatív gondolataid negatív érzelmeket fognak generálni és ez fog belőled sugározni. Nem tudsz mágnesként jó és pozitív dolgokat magadhoz húzni, ha ez megy ki belőled. Lehetetlen. Vibrálod kifele, hogy te a szenvedést választod, IDE ÜSSETEK!!! 

Namost amikor jómagam sikeresen beteremt valami olyat, ami miatt csak fogom a fejem, hogy jóóóég mérmegintmiezzzz?! Akkor fogom magam és rendezem a dolgot. Nem lepődök meg, nem hibáztatok senkit, nem utálkozok meg egyebek, hanem megnézem, hogy ennek mi értelme volt. Beásom magam lelkem bugyraiba, majd megértem a helyzetet, konstatálom, hogy nem kommunikáltam vagy cselekedtem valami fényesen, megbocsájtom magamnak és az illetővel is rendezem. Nem, nem kell odamenni hozzá és bocsánatot kérni, mert vannak olyan helyzetek, ahol csak te vagy ramatyul, a másik nem is érti, hogy mi van. Ilyenkor a saját lelkiismereteddel számolsz el. Tehát megteszem, amit ilyenkor meg kell tenni. Vedd ezt úgy, hogy ha leöntöd magad kávéval, akkor leveszed a rucit, bevágod a gépbe és kimosod. 

Aztán olyan is van, hogy semmilyen eszköz nincs nálam, se hangtál, se ingatábla, se semmi, csak egyszál jómagam és valahogy gatyába kéne rázódni. De minek is ide bármi eszköz, amikor minden arról szól, hogyan legyél Isteni szikra, teremtő Fény? Az inkarnációs hagyatékod, a sok-sok száz meg ezernyi élet tapasztalatainak kupaca nem nagyon engedi, hogy a Fényed ragyogjon. Csak pislákol. Annyira tudsz ragyogni, amennyire elhiszed. Mert amikor már elhiszed, és felelősséget vállalsz a teremtményeidért, az életedért, akkor már simán gatyába is tudod magad rázni. 

Az a baj az érzelmekkel, hogy nagyon valódinak tűnnek. Szóval ha benne vagy egy haragban, mert megbírnád folytani a szomszédot, vagy a kollégát, akkor ott nehéz ebből kibilleni. Aki megpróbálna lenyugtatni, azt is meg akarod folytani. Neked kell észen lenni és felfogni, hogy mi történik. Ezt a helyzetet is te hoztad létre. Akkor állj meg egy pillanatra és vegyél egy nagy levegőt, majd alkalmazd azt, ami azonnal tárcsázza a jó Istent: Nyugodt VAGYOK. Szeretettejes VAGYOK. Tökmindegy milyen pozitív jelzőt alkalmazol, de azt tudnod kell, hogy a VAGYOK azonnal teremt úgy, hogy azt egyetlen láthatatlan segítő sem vétózza meg. Amikor kimondod azt, hogy VAGYOK egy negatív jelzővel, akkor vedd úgy, hogy felhívod Istent, mert ez az azonnali kérésed. Ő pedig azt mondja a telóba: Ok, ha ezt akarod?! Ám legyen! (Legyen meg a te akaratod!)

Rázd magad gatyába! Nagyon sok módszer van a piacon. A lényeg, hogy tudatában legyél Isteni erődnek és hatalmadnak. Nem szabad félned tőle, mert ártani csak akkor tudsz vele, hogy ha azt tudatosan teszed. Ezek csak régi életek emlékei. Ha a szeretet vezérel, akkor abból csak jó dolgok születhetnek.

írta: Dávid Gréta Csengettyű