Szemezel vele? - Ilyen volt az első EGYANŐ energiatorna egészen a koronacsakráig

2021.10.22

5-en indultunk, vagyis 5 jelentkező volt az első, gyökércsakrás tornára, majd 3 résztvevő folytatta végig a torna sorozatot. Minden órán más-más csakrát mozgattunk meg és egészen a koronacsakráig elkísértek, együtt meditáltunk, együtt végeztük a gyakorlatokat és tényleg megtörténtek azok az átalakulások, amelyeket vártam a tornától. Csodás volt!

Érdekesen indult ez nálam is, mert majdhogynem nem hittem benne, hogy egy pár finom mozdulat majd csodákra képes....mondom ezt én, aki ingával dolgozik! :-) nem értettem, hogy tud ez hatni és hatékony lenni, de azért sorban elvégeztem a csakrák tornáztatásának tanfolyamát. És még azután is kétséges volt, hogy ezt én hogy fogom oktatni?! Nyilván nem a tornával volt a gond, hanem bennem, meg az elvárásaim, az elmém blablaaablázott....igen. Könnyű feladni az elején, és azt mondani, hogy eeeeez? Ennyi? Nem is érzek semmit! Nem is mozogtam, csak álltam, elképzeltem ezt-azt és ennyi? Ennyi! DE FINOMENERGETIKAI SZINTEN ennyi! Ami meg jóval több, hogy csak egy "ennyi" jelzőt kapjon. Más érzés, mint megcsinálni 20 guggolást, az kétségtelen. A finomenergia az éteri, de alapjaidban változtat meg. Szóval jött egy pont, amikor átkattantam és megértettem mindent, addig meg a Szívem vezetett, hogy igenis érdemes ezt csinálni! De erről majd picit később.

Elindult a torna. 7 csakra, 7 alkalom. Finom mozdulatok és meditáció. Vagyis nem a fizikai erőnket használjuk, hanem a szellemünket és az elménket egy jól felépített szisztéma szerint, ami megalapozza az energetikai stabilitásunkat. (Annyira jól fel lett építve a torna, hogy ennek mentén átalakítottam a hangterápiát is és valóban hatékonyabb lett!) Az energetikai stabilitás azt jelenti, hogy nem akarsz belehalni az életbe, hanem stabilan állsz a 2 lábadon.

Minden órát azzal kezdtünk, hogy megnéztük, ingával hogy forognak vagy éppen nem forognak a csakrák, majd a torna után megnéztük, hogy mennyire voltunk ügyesek. Azt tapasztaltuk, hogy a torna után mindenkinek szépen beállt a normális és erőteljes csakraforgás. A következő órán pedig láthattuk, hogy hogy stabilizálódott be az energia, vagyis az előző órán helyreállt csakra 1 vagy 2 hét elmúltával is stabil volt. A csakrák stabilan működtek 1 kivétellel, ami azt jelenti, hogy az adott csakrához tartozó területen mélyebbre kell nyúlni, ott több mindent kell felszabadítani önmagunkban, hogy az a terület normalizálódhasson.

Mit jelent a mindennapokban, hogy stabil a csakra? Ezt a saját példámon szemléltetem: nálam a 2-es és 3-as csakra volt behorpadva, nem szépen tölcsér, hanem egy összenyomott tölcsér mentén kóvályogtak. Akkor jöttem erre rá, amikor hazaestem a melóból és élni nem akartam. Nemhogy erőm nem volt hozzá (3-as csakra), kedvem se (2-es csakra). Az a totális apátia, amikor azt várod, hogy egy részeg permetezőgép pilóta becsapódjon a házba ahol élsz, hogy legyen már vége ennek a szenvedésnek.... Na mondom szedjem már össze magam, szépen nézünk ki....! Nézem, a 2 és 3-as csakrám tök lapos volt. Megtornáztattam magam, aztán még egyszer és lőn, csoda történt! Na itt kattantam át!

Visszatérve a csoportra, velük is ez történt. A tornasorozat fele előtt már elkezdtem látni, hogy itt valami egyértelműen van és voltak ez irányú beszámolók is, hogy igen, itt valami változik. De vártam, hogy végig érjünk és akkor mindenkit megkérdeztem, hogy naaaaaaa? Milyen volt? :-)

Mindenkin azt láttam, hogy elégedett és jól van. Igazán JÓL! És szinte pezseg! Mondták, hogy ha nap végén elfáradnak, akkor az nem totális csődeljárás, csak egyszerűen fáradtak, de van bennük ERŐ! Igazi, stabil NŐI erő és köszönik, nagyon JÓL vannak. Belső átalakulás és AHA élmények is voltak, megfejlődtek bizonyos lélekminőségeket pl.: a belső látást vagy azt, hogy hagyják a dolgokat természetes medrükben sodródni. Sok tehertől is megszabadultak, fizikai problémák is oldódtak.

Összességében a torna TÉNYLEG megváltoztatja az életet. Tanítást, bölcsességet ad, megtanít befelé figyelni és ERŐdbe állni, mert van. Van erőd!

Mikor elmentek, megöleltük egymást, szeretettel átadtam a kis búcsúajándékomat és csak annyit mondtam nekik:

- F@sza csajok vagytok!

És ezzel egyáltalán nem is vitatkoztak.

írta: Dávid Gréta Csengettyű