Széllel szemben...

2021.04.09

Van énnekem egy nagyon bölcs Édesapám. Nem beszél túl sokat feleslegesen, amit mond, az lényeges és olykor nagyon bölcs is. Ez tőle van....de hogy jön ez ide? 

NAGYON AKTUÁLIS 2021-től!

Van ugye a fejed meg a Szíved. Amikor a fejed vezet, akkor van egy berögzültséged, hogy te AKARSZ dolgokat. Akarod, akarod, AKAROD és kész. Nem létezik más út, csak amit te kitaláltál. És ebből nem engedsz. (van nálad egy befőttesüveg) kitalálod, hogy valósítod meg....mert akarod és kész!

A másik oldalon ott áll az az erő, ami ellen a befőttesüveg szerinted hatásos lesz...szerinted. (nincs az a méret...) a fejed így működik, ez természetes. De csak 1 akarat van és ez ISTEN akarata. Ezt az isteni akaratot a Szíved érzékeli és alkalmas vagy arra, hogy észleld ezeket a jelzéseket, amit küld neked. Éber vagy erre? Elfogadod és befogadod? Egyáltalán BE SZERETNÉD EZT FOGADNI? Ő csak tapasztalni szeretne, általad, általam és mindannyiunk által. 

Új időket élünk, a világ elkezdett máshogy működni, máshogy rezonálni, tényleg emelkedik a rezonancia és most kezdődött. A világ egy SZÍVBÉLI működésre fog beállni, mert lejárt annak a kora, hogy mindent fejjel akartunk megoldani, kicsikarni, kierőszakolni. Többé ez már nem tud működni, egészen egyszerűen azért, mert a rezonancia, ami ezt elérhetővé tette, már nincs itt. Az a rezonancia van itt, ami a szívbéli működést segíti elő és bizony nincs az a méretű befőttesüveg, ami megvédene téged a saját....régi mintás kicsikarós-kierőszakolós-önfejű-makacs hozzáállásodtól.

Nem fog menni. DE AKKOR MOST HOGYAN TOVÁBB? Hát először is ne szállj szembe az Univerzummal. Olyan ez, mint amikor az olaj akarna elegyedni a vízzel. Tudjuk, hogy ez lehetetlen. Javasolt felhagyni azokkal a dolgokkal, amiket hosszú ideje erőltetsz és semmilyen eredménye nincsen. Vagy ne csináld, vagy máshogy csináld. De szerintem kb. tudod a választ, szoktuk tudni. Rengetegen szenvednek a munkahelyen, nagyon sokan nem azt csinálják, amihez tehetségük van. Amikor ÖRÖMből tevékenykedsz, az húzza magával a bőséget is, amit szívvel-lélekkel csinálsz, az nem lehet más, csak sikeres! Sokaknak kell rájönni, hogy mihez van tehetségük, mert feszített a helyzet.

MILYEN AZ, AMIKOR Ő VEZET? Szépséges és nyugalmas teli van áldással. Tudom, hogy nehézséget jelent egy olyan valamire bízni magunkat, amit nem tudunk se elfogadni, se befogadni, még csak nem is látjuk és most mégis meg kell tennünk, mert nem túl sok választásunk van.

Hogy kell csinálni a vezettetésre való hallgatást? Amikor a fejed vezet, abban egy erőteljes akarás van és félelem is, hogy ha nem teszed meg, akkor ez meg az lesz. Ez egós motiváció. Pl.: van egy házad és állandóan valamit újítasz rajta. Új bútor, új asztal, új csempe...eltelik egy fél év és hmm....nem tetszik, cseréljük le! Miért? Mert nem tetszik, meg különben is, jön a Mancika meg a Pircsike, villogok nekik....vagy csak arra vágyok, hogy elismeréseket kapjak, vagy egyszerűen azért, hogy jobban érezzem magam. Mindegyik motiváció mögött az egó áll. Istennek minden JÓ. Valójában a lelki fejlődésed szempontjából pont teljesen tökmindegy, hogy kék vagy piros kanapén ülsz....Isten sose sugallja, hogy állandóan cseréld le. Akkor igen, ha valami lényeges és számodra fontos jelentősége lesz, pl.: még nem tudod, de el fogod adni és a leendő vevőidnek pont azzal a csempével lesz kívánatos a házad. Ezt a jelzést nagyon szelíd és lágy, cirógató formában fogod érzékelni. Semi erőszak, semmi rámenősség, hogy naaaaaaa gyerünkmán az OBIbaaaa! Azt veszed észre, hogy egyszercsak befészkel a gondolat, majd megjön a kedv is hozzá, aztán jönnek az akciós ajánlatok aaa zOBI újságban. És úgy megy minden, mint a karikacsapás, még a burkoló is jó munkát végez. Mert Isteni vezettetés alatt áll a dolog, ilyenkor minden olajozott gépezet formájában működik.

Mióta az eszemet tudom spirituális téren (kb. 2003 óta), és akkor még nem tudtam mit jelent, meg hogy azt csinálom, de folyamatosan befelé figyeltem. Ennek eredményeként szereztem rengeteg tudást és információt, lettem egyre éberebb, tágult a tudatosságom.. fogalmam nem volt, hogy ez AZ. Ez a belső hangra való figyelés volt. Sose csalódtam. Valójában ezt a LEGBIZTONSÁGOSABB dolognak tartom, mert a tiszta Forrás, Isten, az Univerzum a legjobbat akarja neked, mert ÖNMAGÁNAK szerzi a tapasztalatokat. A világmindenség legnagyobb ereje, a Szeretet maga, Isten...úgy gondolod, hogy ki akar velünk szúrni? Vagy bárkivel? És mégis azt kérdezed, miért szenved annyi ember. Miért engedi Isten háborúkat? 

Nézzük csak: Kik is robbantják ki a háborút? emberek.....miért? hatalom/pénz/terület....általában ez szokott lenni. És kinek fontos mindez? Egy pár ember EGÓJÁNAK! Isten a szabad akaratot adta meg nekünk, hogy dönthetünk így is, meg úgy is. Ha azt mondod, hogy "A", akkor háború, ha azt, hogy "B", akkor hálás vagy azért, amid van és ez a hála majd teremti a többi jót. NEM Isten dönt, hanem te!!!

Úgy is mondhatom, hogy BE KELL MOSTMÁR FOGADNI AZT, AMIT NEM TUDSZ ELFOGADNI. Még sokan vannak így, de az ébredés folyamatos, egyre többen vannak magas tudatosságú lelkek, akik lehorgonyozzák a Fényt és sugározzák magukból, ezért is mondom azt, ahogy az ébredés többé már nem opció. Tény. Csak idő kérdése és inkább fordulj meg, hogy a szél a hátadat érje, még könnyebb is lesz ;-)

- Dávid Gréta Csengettyű