önMAGam felfedezése - a magyarázat

2020.07.20

Ezt annyiszor halljuk, hogy önmagunk. Meg írják így is, hogy ÖNMAGAM, meg úgy is, hogy önMAGam. Elég sok idő telt el, mire leesett, úgy igazán csontig hatolóan, hogy kell ezt érteni. Vagyis a fejemmel lehet, hogy értettem, de a MAG-ot, mint az Isteni önvalómát már több idő volt befogadni, megérteni, magamba integrálni. Van magom? Milyen mag? Mivan?!

Az van, hogy én nem ÉN vagyok. De az énemnek az oka ÉN vagyOK. Ezt is idő volt megérteni.

Röviden: én az vagyok, aki halandó, jelenleg a Dávid Gréta névre hallgat és van egy női teste. ÉN pedig az vagyok, aki ezt a hacukát most viseli, általa tapasztal és végtelen tudatossággal rendelkezik. Bölcs, mindent (IS) tudó, csak az énem erről nem akar tudomást venni kellő képpen, meg kiaknázni sem akarja, vagy nem tudja. ÉN meg elég bölcs vagyok hozzá, hogy kivárjam, hogy én majd rájövök és SZABAD AKARATból félreálok, hogy végre ÉN lehessek az, aki itt és most, a jelenben létezik. Egészen nagy távlatokig jutottam (szerintem), de van még hova meghódítani a magas hegyet.

Az önMAGam ezt jelenti. Az énem nélküli ÉNem, az Isteni esszencia, ami tudja, hogy végtelen, hatalmas és minden lehetséges, teremtő. Aztán megszólal az énem, hogy hahahahahaha, el ne hidd már ezt a hülyeséget.....na pont ennyire korlátolt az egó, az én. Mi is van itt? Félelmek, hitrendszerek, meggyőződések, traumák...mindenféle "remek" tapasztalat energetikai lenyomata, ami nem engedi az énnek, hogy meglássa az ÉNt és félreálljon az útjából.

Azt már régóta tudom, hogy az ÉN létezik, csak nem integráltam ezt magamba, nem volt alkalmazott tudás bennem. Jóhogy, hiszen a rengeteg inkarnációs tapasztalat megtette a maga hatását. Szépen elástam saját MAGam. Láthatatlan volt számomra. Aztán jött az életembe az SVT (Spirituális Választechnika) és szépen elkezdtem saját MAGam kiaknázni, lebányászni a felesleget, minden sallangot, ami nem ÉN vagyok. ÉN nem az vagyok, aki fél teremteni, mert megbüntetik a képességeiért. ÉN nem az vagyok, akinek hite van abban, hogy a bőséget meg kell szenvedni és nem érdemli meg. Én az sem vagyok, aki feláldozza magát másokért, meg az sem, aki olyan rengeteg sötét és gyalázatos dolgot elkövetett más élőlény iránt.........
ÉN az vagyok, aki örökké fénylő, végtelen, csodatevő és még ki tudja mikre vagyok képes. Mindenre IS. Csakhogy én még mindig nem hiszem ezt el maradéktalanul, van még takaró ponyva bőven...

Amikor elindul egy belső munka, az önMAGad felfedezése, akkor egy belső átalakulás is kezdetét veszi. Nekem intenzíven ez az SVT-vel indult el. Egészen elképesztő, hogy tud egy zavaros érzelemvilág 1-2 nap alatt kitisztulni, rendeződni és totál más színben feltűnni úgy, hogy ez nem saját magam meggyőzése, hanem energetikailag is rendben van, semmilyen zavarosság nem kapcsolódik már a dologhoz. Itt derül ki, hogy milyen illúziók homályosították el az ÉNt. Ezek a homályok a mindennapok során kerülnek a szemem elé és értelmezem saját magamra, hogy akkor ez most mit akar nekem tanítani? Van-e félelmem az adott dologban, ami miatt most ezt és ezt tapasztalom? Ha a tudatos elmém szerint minden rendben is van és még mindig zavarosság és nyugtalanság van bennem, akkor a tudat alatti rétegeket kell vizsgálni, ahol az ÉNt borító ködfátyol tartózkodik. Mert emiatt vannak félelmek, ami miatt az ÉN nem tud korltálanul és szabadon teremteni. 

Sebaj, gyerek még az idő, 39 éves vagyok, irány előre! 

- Dávid Gréta Csengyettyű