Nyílnak a pokol kapui....utolsó idők

2021.10.02

Olvastátok már rengeteg helyen, hogy Aranykor, meg emelkedik a Föld, nyílnak a pokol kapui. Sokáig nem tudtam hova tenni a dolgot, aztán leesett. Hogyhogy pokol, ha elvileg Aranykor?!

A SAJÁT poklunkat fogjuk élni....már azt tesszük, ki hogy. Mindenki aszerint éli a saját poklát, amennyi felgyülemlett karmája van. Lényegében csakis akkor mehetünk az Aranykorba, abba a vágyott világba, ahol nincsen semmilyen nyomasztó helyzet, boldogság van és happy end, ha tiszta a lélek....ha már nem kell karmikus adósságait lerendezi, és tiszta lap van. De ehhez előbb meg kell váltania magát. Meg kell váltanod SAJÁT MAGAD! A lelked inkarnációi során felgyűlt negatív energiákat pozitívra kell cserélned. NEKED! Senki nem fog segíteni rajtad, csakis TE tudod megoldani, Természetesen iránymutatásokat kaphatsz másoktól, könyvektől, terápiában vagy videókon, nagyszerű és eredményes oldásokat, de a cselekvés a tiéd. Meg kell cselekedni, amit meg kell. Már nem lehet elkerülni, kikerülni, elhessegetni, meg a másikra fogni, hogy ő a hibás....a poklod ott van veled.

Hogyan is néz ez ki a gyakorlatban? Mondjuk áthelyeznek, kirúgnak, ellopják, tönkre teszik, csődbe mész, súlyos betegség, egyre rosszabb a helyzet a házasságodban, a családoddal, vagy saját magaddal. A társad általi bántalmazás a tetőfokára hág, a végletekig kihasznál a család és te már nem bírod........Olyan szituációkba keveredsz, ami miatt a legszívesebben ordítanál egy sötét szobában vagy dühöngenél, szívedet kitépve sírsz, zokogsz kéred a Teremtőt, hogy vigyen el magához, nem akarod ezt itt már folytatni......igazi pokol! A saját poklunk. És itt van. Kikerülhetetlenül. De sajnos nem nyúl egy kéz le értünk, és nem visz sehova. Nincs értelme az önsajnálatnak sem, nem történik semmi a világon, minden marad a régiben. Hacsak..........meg nem teszed azt a lépést, amit ilyenkor meg kell tenni. Egy lépés Isten felé. Egy lépést kell tenned Isten felé. Méghozzá abban a pillanatban, amikor ott állsz a pokol kapujában. Ekkor meg főleg! Neked kell őt kérni, hogy adjon erőt számodra és kérned kell, hogy a benned éppen aktuálisan pusztító negatív erőket tisztítsa, oldja ki és helyére kerüljön Szeretet! Végtelen Szeretet. Muszáj a poklod kapujában megállni és nem tovább menni, mert beforgat, behúz, nagyon szeretjük az önsajnálatot, vagy a mások általi sajnálatot, hogy mentsenek meg. Nem tudnak! Segíteni tudnak, támogatni és együtt érezni veled, de megmenteni senki nem tud. Helyetted más nem tudja megcselekedni azt, amit meg kell cselekedni!

Mondok egy példát. A gyerekeidet imádod, szereted, de az agyadra mennek, mert kezdesz nem bírni velük, a fejedre nőnek és visszadumálnak, hőbörögnek, csak a mának élnek, felelőtlenek, tiszta hedonisták. És állsz tárt karokkal egy jó kis veszekedés után, hogy ez meg mi volt? Te nem ilyen vagy. Aztán olvasod, hogy tükör........erre te: Ó dehogy én nem ilyen vagyok! Sose voltam ilyen, ez marhaság. Erre én: Dehogynem! Van egy ilyen részed! van egy hedonista részed, ami nem hajlandó együttműködni és "jól viselkedni". Ez a részed hőbörög. Tükör. Saját magadat látod ebben a tükörben. Azért viselkedik így a gyerek, hogy megláthasd, hol nincs még benned Szeretet. Amíg a gyerek hőbörög, addig benned sincs Rend és kész! Ez ennyire egyszerű. Nem tud más visszaáramlani hozzád, mint ami benned is van. Neked kell ezt a részedet meglátni és megjavítani. Nade hogyan?

Hát így: előszöris tudatosítanod kell, hogy ez is te vagy. Te bizony! Annak ellenére, hogy nem viselkedsz így a való életben. Te lehet, hogy nem, de van olyan részed, ami még igen. Szóval beazonosítottad, hogy hol a hiba és ez a te részed. Ez a részed hőbörög, hedonizál, és esze ágában sincs együttműködni. Ezeknek a részeknek céljuk van, küldetésük, amiért még működnek. A végső cél az, hogy beolvadjanak a nagy egészbe, EGYSÉGnek hívjuk. Ha megtanulta, amit kell és beolvad, akkor már nem fogod viszont látni a gyereken. Elkezd jól viselkedni, hallgatni rád, megkomolyodik. És a poklod kapujából a Mennyország kapuja lesz.

A módszer: legkézenfekvőbb és legolcsóbb megoldás, amit minden nap alkalmazni tudsz, az a meditáció. Elmélyedsz önmagadba és befelé figyelsz. Válassz egy olyan meditációt, amiben érzed, hogy magasak a rezonanciák. Vagy a következő meditációt is használhatod:

Veszel egy jó mély levegőt, orron be, szájon ki és 3-szor megismétled. Jó erősen fújd ki, közben elképzelve, hogy a felgyülemlett feszültség távozik belőled. Azán érzed, és lelki szemeid előtt lásd, hogy egy aranyszínű folyadék - Isten Szeretete - feltölt téged a fejeden keresztül, folyik lefelé és minden testrészedet, sejtedet feltölt.  (Ha nem ezt látod, irányítsd oda az aranyszínű energiát és gyógyítsd meg ezeket a sejteket.) A talpaidon át, pedig belefolyik a Föld közepébe, Földanyához, hogy lehorgonyozzon téged. Földanya megtart stabilan, érezd ezt és küldj neki annyi hálát és szeretetet ezért, amennyit csak tudsz. Földanya szeretete visszaáramlik hozzád a talpaidon keresztül és visszatölt egészen a fejed búbjáig. Lásd a 3., 4, és 5. csakrádat csodálatosan és egészségesen! Ha nem ezt látod, irányítsd oda az aranyszínű erőt és gyógyítsd meg vele. Majd gondolatban húzz ki egy energiafonalat a 3., 4, és 5, csakrádból, magad előtt sodord össze és egy jó nagy mély belégzéssel együtt jelentsd ki magadba: - Én is Isten gyermeke VAGYOK! Majd koncentrálj az 5. csakrádra és jelentsd ki ugyanígy: - Az Atya és Én EGYek vagyunk. (ezek a kijelentések kellenek ahhoz, hogy csatlakozz és a Felső Éned segítsen neked)

És innentől kezdve mehet a kérés. Kérd a Felső Énedet, hogy tisztítson ki mindent gyökérokig, minden dimenzióból és a kitisztított helyekre kerüljön szeretet. Fontos, hogy magas rezonanciában kérd pl. egy ilyen meditációval, különben nem tud megtörténni az energiacsere. Kéred és megadatik! Kérj, kérj, kérj! A megváltás, tehát azzal kezdődik, hogy önmagadba tekintesz, őszintén, félretéve minden egoista gondolatot és beazonosítod az árnyoldalaidat. Majd kéred, hogy ezek a részek felfényeződjenek. És így válsz önmagad megváltójává!

Isten gyermekei vagyunk ugyanúgy, mint ahogy Jézus is volt. Ő mindannyiunkat megváltott, nekünk csak saját magunkat kell (kéne). Megvan hozzá az erőnk, hiszen Isten gyermekei vagyunk ugyanúgy, mint ahogy Jézus is volt. Csak ő ezt tudta és használta is az erejét. Mi most ébredünk arra rá, hogy ISTENI ERŐNK VAN! Ami végtelen. Használd és Istenemberré válsz!

írta: Dávid Gréta Csengettyű