Nőiességünk gátjai

2019.08.28


Lelkünk bugyraiban számtalan helyen lehet olyan információ, hogy NŐNEK lenni veszélyes és fenyegető. Nem merjük megmutatni a NŐI erőnket a NŐIESSÉGÜNKET, mert félünk ennek következményeitől. A lélek nem akar újra szembesülni a múlttal, inkább álcázza a fizikai testet. Nadrágba, bő ruhákba rejti és szemeket lesüti...a férfiakat, pedig kiútálja maga mellől.

TE IS LEHETSZ CSODÁS NŐ!

Hogy érzed magad egy csinos, szép ruhában? (nem nadrágban)

Hogy érzed magad, mikor megszemlél egy férfi és kívánatosnak tart?

Hogy érzed magad kisminkelve?

Mit érzel, mikor tükörbe nézel?

Megengeded-e magadnak, hogy igazán NŐ legyél, ha nem lehetsz anya?

.....

A nőiesség megélését lelkünk blokkjai nehezítik, vagy teszik egyenesen lehetetlenné. A Spirituális Választerápiával ezek megtalálhatók, és gyökérokig oldhatók. Mindezek következtében a korábbi női mivoltunk elkezd változni, egy felszabadultabb NŐ fog visszanézni ránk a tükörből.

Ez a NŐ nem fogja testét elrejteni csúnya és bő ruhákkal, nem fogja erőszaknak megélni, ha valaki bókol neki, nem fog idegenkedni a gyengédségtől, a szeretettől, a szerelemtől. Ki tudja magát húzni, mert nem szégyelli idomait. Más lesz. Lehet MÁS. Csak a lelked akar megvédeni attól, hogy újra sérülj. Ezekből alakulnak ki azok a blokkok, félelmek, amelyek ellehetetlenítik a mindennapokban a női energiák megélését, áramoltatását. Mindenhova rányomja a bélyegét, mert személyiséged alapjait befolyásolja.

Hogy érzed magad egy csinos, szép ruhában? (nem nadrágban)

---- Megijedsz attól, amit látsz? Talán egyből azt mondod, hogy nane, hogy nézek ki? Vagy egy olyan érzés alakul ki benned, mintha azonnal erőszak áldozata lennél? Ez csak egy ruha és ilyen érzelmeket kapcsol be benned, pedig csak egy ruha. Erről nem az a bizonyos ruha tehet, hanem ezek a TE érzelmeid, amelyek jönnek valahonnan..

Hogy érzed magad, mikor megszemlél egy férfi és kívánatosnak tart?

--- Ha ez az utcán történik, akkor azonnal sietősre fogod, hogy te valójában láthatatlan vagy és minél hamarabb eltűnj onnan? Vagy zavarba esel? Esetleg a gyomrod elkezd rendetlenkedni és a hányinger kerülget? Akár szeretettel el is fogadhatnád a bókokat, hiszen ez a TE elismerésed. Miért nem mered fogadni ezeket a bókokat?

Hogy érzed magad kisminkelve? Vagy smink nélkül?

--- Idegenül? Ribancosan? Csupaszon? Úgy érzed, hogy EZ NEM ÉN VAGYOK! Még nem. A smink az egyik legegyértelműbb különbség férfi és nő között. A nőiesség egyik jelzője.. Elutasítod. Testidegennek tartod, rosszul érzed magad sminkben... hát hogy is tudnád élni a sminket, ha teli vagy férfias mintákkal?  Vagy éppen túlsminkeled magad? Ha szépséged átsugárzik, akkor már smink sem kell, mert anélkül is gyönyörű vagy! Tudod-e magad jól érezni a nagy rakás sminked nélkül?

Mit érzel, mikor tükörbe nézel?

--- Gyorsan el is fordulsz, mert nem tetszik, amit látsz? Utálat, szánalom, neheztelés, öngyűlölet? Mit véthettél egykoron, hogy a saját tükörképed ekkora ellenállást vált ki belőled? Ez is TE vagy!

Megengeded-e magadnak, hogy igazán NŐ legyél, ha nem lehetsz anya?

--- Ha nem lehetsz anya és van egy olyan hiedelmed, hogy csak akkor nő a nő, ha anya lehet, akkor amíg él ez a hiedelem benned, a női energiáidat nem fogod tudni megélni, áramoltatni.

Számtalan megközelítése van a nőiességnek, a felszabadulás útja lehet rögös, lassú vagy gyors, a lényeg, hogy kezdjük el. Kezdjük el feltárni saját MAGunkat, szabadítsuk fel MAGunkat, mert ez a sok-sok korlátozó érzelem nem mi vagyunk. Csodálatos lények, remek NŐK vagyunk! Meg kellene tanulnunk Szívből élni, ami azt jelenti, hogy nem a félelmeink irányítanak, hanem maga az Isteni Szeretet.

Higgyük el és éljük! (Merjük-e élni? Szándékunkban áll-e élni? Tudjuk-e élni?....)

Ezekkel a kérdésekkel én is szembe találkoztam, nem is olyan régen. Egészen döbbenetes volt arra rájönni, hogy azzal zártam el magam elől a szerelmet, hogy minden közeledést erőszaknak éltem meg. Nem tudtam fogadni a szeretetet, ellenállást váltott ki belőlem. Hitem volt abban is, hogy amíg nem vagyok anya, nő sem lehetek. Ez, létem egyik alapköve, egy film kapcsán bukkant fel. Az órák.....3 nő, 3 különböző kor. Itt hangzott el az, hogy... "a nő csak akkor lehet igazán nő, ha anya lesz..." micsoda korlátozó hitrendszer...

Az a csodálatos eszköz, ami a rendelkezésemre áll, a Spirituális Választerápia nélkülözhetetlen ezeknek a blokkoknak az oldásában. A saját életemen tapasztalom minden egyes nap. Ezért ajánlom szeretettel mindazoknak, akik saját magukat szeretnék kivirágoztatni, szeretnének Igazi Nővé válni mindenféle visszahúzó energiától és érzelemtől mentesen. Azoknak a Nőknek, akik éppen párt keresnek és egy ép és egész Férfit keresnek, akivel függőségektől mentesen tudnak végre valódi Szerelmet megélni. Az ÚJ NŐ nem a félelmek, függőségek rabja, életét nem a megszokott félelmeken alapulva éli. Az ÚJ NŐ Szívből él. Tudja, hogy mi a Szeretet, a feltétel nélküli Szeretet. Az Új Nő megtanítja a Férfit, hogyan kell Szívből élni. És egy ilyen kapcsolatból fog valódi Szerelem, Szeretet kivirágozni. Ezek a kapcsolatok hozzák el majd nekünk az ÚJ VILÁGOT!

- Dávid Gréta Csengyettyű