Mire jó egy páros hangfürdő?

2021.12.14

Mire jó egy PÁROS HANGFÜRDŐ??

Meg mikor..??

Meg minek???

Meg hoooogy????

Szóval. A páros hangfürdő nevében is benne van, hogy 2 ember vesz részt rajta, aki lehet bárki, aki közel áll hozzád. DE! Azzal vigyázni kell, hogy a másik is akarja-e vagy csak te szeretnéd az egészet, hogy pl. jobb legyen a kapcsolatod vele. Sajnos erre pont nem alkalmas a hangfürdő, mert az alapvető nézetletéréseidet és konfliktusaidat nem fogja meggyógyítani, hacsak a múzsa homlokon nem csókol titeket és meg nem világosodtok a hibáitokat illetően. Igen. Kétségtelenül vannak csodák és ez veletek is megtörténhet, de alapvetően nem javasolnám a hangfürdőt ilyen célra, hogy jobb legyen a kapcsolatod. Arra más való, de még így is 2 emberen múlik a dolog.Tehát. Mikor lehet jó egy hangfürdő?

  • Pároknál akkor nagyon-nagyon jó, amikor hasonlóan nyitott és spirituális beállítottságú mindkét fél, vagy befogadó és érzi ami jótékonyan hat rá. Nem üti el tipikus pasis poénokkal a dolgot, hogy "ezekben lehet pörköltöt főzni?" "Bogrács! Hahahahaaaaa" Érted...... Olyankor, amikor átengedik magukat a magas rezonanciáknak a párok, én is velük legebek, mire véget ér a hangfürdő! Csodás!
  • Barátoddal/barátnőddel szintén akkor szuper, ha egyformán személitek a világot és pihennétek, rehaboznátok egyet, mert hogy rehab egy hangfürdő, az biztos! Szoktam már én is várni, a legutóbb szinte vibrált a testem tőle, marhajó volt!
  • Ketten vagytok. (nameg én) Privát!
  • Kérheted vagy adhatod akár KARÁCSONYI ajándékba is, de szintén javaslom, hogy a másik fél nyitott legyen rá, vagy ha még nem ismeri, akkor alapvetően nyitott, mert így lehet a legnagyobb hatást elérni. Próbálj erre ráérezni, vajon jó lehet neki? Ne fejjel dönts, hanem a szíveddel!

És mi a hatás? Minden kisimul, minden szál elvarródik, nincsenek kérdések, egészen egyszerűen lenyugszol és tiszta fejjel, tiszta tudattal tudsz hazamenni, az érzés, pedig a Tiéd marad.

Szeretettel várlak Társaddal!