Ebben a nagy médiazajban szeretnék Neked utat mutatni, hogy merre az arra…..? Ha gyógyulni szeretnél.

2021.10.27

Mégis mi alapján válassz magadnak terápiás utat? Hát először is tájékozódj és figyeld meg, mi az ami hív. Mi az, ami csábít. De közben ismerd fel, ha  habzsolni akarod az ismereteket vagy spirituálisan harácsolni akarsz, hogy mindenben is részt vegyél. Nem szabad, csak becsavarodsz és győzze a Szíved kiválogatni mi kell neki, mert a fejednek minden kéne. Minden IS....szóval befelé figyelj!

Hogyan szól a szív? Szelíden. Van benned egy biztos tudásféle, hogy igen! Ez lesz a nekem való módszer. Gyengéden szólít meg, csábít, nem erőszakos, egyértelmű.

Röviden bemutatom Neked, hogy az általam nyújtott szolgáltatások mire jók:

Egyéni hangterápia: testi-lelki-szellemi regeneráció és tisztulás egy zenei élmény keretében, ahol a tested sejtjei alaposan át vannak masszírozva és megnyugszol, a BÉKE állapotába kerülsz.

Páros hangfürdő: társaddal, barátoddal, vagy családtagoddal egy olyan varázslatos és bensőséges zenei élményben részesültök, ahol a tested és lelked pihen, fürdik a csodásan pulzáló és vibráló hanghullámok között, majd elmerülhettek a végén a hangtálak kipróbálásában.

Hangfürdő/hangtál meditáció: csoportos, elsősorban egy regeneráló, pihentető foglalkozás. A zenei élmény itt is elsődleges, emellett természetesen a rezonancia teszi a dolgát. Bővebben: Hangmasszázs

Spirituális Választechnika/SVT: a tudatalattidban rejlő blokkoló energiák, hiedelmek, fogadalmak oldása történik meg egy ingatáblázat segítségével, szellemi vezettetéssel, tiszta térben. Hívják karmaoldásnak is. Az életed átalakul, gyökeresen megváltozhat és életvezetési tanácsot is kapsz. Bővebben: SVT

Koshi est: A leggyönyörűbb hangú szélcsengő kedves kis hangjai párosulnak egy mély, Felső Én vezettetésű meditációval, ahol Te dolgozol a blokkjaid feloldásán.

EGYANŐ energiatorna: csakráid egészséges és STABILAN optimális működésének beállítása egy finom mozdulatokból és meditációkból álló "torna" segítségével, amely szintén átalakít és felismeréseket hoz. Bővebben: EGYANŐ

Mudra óra: A tested egy erőmű, telis tele meridiánokkal, csakrákkal, mely a kézen, ujjakon is megtalálhatók. Amint felveszel egy ujj-tartást, zár az áramkör és a mudrához tartozó tetsi-lelki-szellemi tulajdonságok elkezdenek levetülni finomenergetikai szinten.

HA mind tetszik és nem tudsz választani, még jobban figyelj befelé és próbáld megérezni, melyik hív. Ha még így sem boldogulsz, keress privátban és kiteszteljük Neked Felső Éned segítségével, hogy életutad következő lépését melyik módszer fogja elősegíteni.írta: Dávid Gréta Csengettyű