A szakrális NŐ

2019.11.14

"Milyen az igazi NŐ? Csupa nagybetűvel: NŐ.
Eddig nem tudtuk, hiszen amikor az igazi NŐK éltek a világban, a szakrális NŐK, az nem most volt. Az inkarnációinkon keresztül megszerzett sok-sok élettapasztalat szépen elfedte az eredeti NŐI mivoltot, a NŐI minőséget, ami eredetileg is bennünk van, NŐKben! Nem merünk igazi NŐKÉNT élni, a férfiak ugyanígy nem merik felvállalni az erdeti Férfi minőséget. Félünk, haragszunk, elvárunk.....nem érzékeljük, hogy milyenek vagyunk eredetileg.
A szakrális NŐ Istennel van kapcsolatban, érzi mit üzen számára, érzi, mi a küldetése, mi a feladata, együtt rezeg azzal, hallja Isten szavát, követi sugallatait, együtt mozdul Vele, együtt áramlik Vele. A szakrális NŐ választja ki azt a Férfit, akivel együtt valósítja meg Isten akaratát. Megszentelt kapcsolat ez, a lélek útját járva.
A NŐ érez, hallja meg Isten szent szavát és a Férfi az, aki formába önti, aki mindezt megvalósítja. Csodálatos EGYSÉG ez, a kettejük együttműködése, csodálatos tánca és mindez a Legfőbb Jó érdekében történik, Isten hívó szavára. A NŐ és FÉRFI egymás tükrében tökéletesedik, válik egyre tisztábbá és teremtőbbé. Ez teljesen másfajta kapcsolati minőség, mint ami eddig a párok között volt. Ezekben az Isten-szeretet alapú kapcsolatokban nincs játszma NŐ és FÉRFI között. Nincs féltékenység, elvárás, aggodalom, harag, félelem. Csak ők tisztán, eredeti minőségükben, élve a szakrális létet. Ketten egységben az EGYSÉGben. Őszintén, tisztán, feltétel nélküli szeretettel egymás és minden élő felé."
- Dávid Gréta Csengyettyű