ÚJ SZERELEM lépett be az életembe: a MUDRÁK

2021.11.25

A mudrák kéztartások. Sokkal több annál, minthogy összegörcsölöd az ujjaidat, aztán nem tudod megcsinálni a déli töltött káposztát. :-)

HAMAROSAN egy MUDRA ÓRA sorozat veszi kezdetét, ahol tematikusan felépítve végezzük a gyakorlatokat, célba véve 12 életterületet, mint pl.: Gyengédség - szeretet, pénz- jövedelem, szexualitás, életünk uralása stb. DE! A gyakorlás nem csak annyi lesz, hogy részt vesztek az órán, hanem kaptok házi feladatot is, amit a következő óráig javasolt gyakorolni a hatás fokozására!

A Mudrák, kéztartások- a gyógyító energia vezérlésének kapcsolótáblái. A mudra szanszkrit szó, pecsétet, szimbólumot jelent. Mélyebben a fizikai és éterikus testek finom csatornáinak "zárt elektromos áramköreit" mudráknak nevezzük. Vagyis amint felveszed a kéztartást, zárod a kezed áramköreit és az aurádban elektromágneses burok alakul ki. Úgy gondolj magadra, a testedre, mint egy erőmű. Az erőműved óriási energiáját így tudod terelni, irányítottan!

"A buddhista szerzetesek szerint a mudrák finomenergiákat összpontosítanak a kézben és a felvett szimbólumon (kéztartáson) keresztül égi tanításokat közvetítenek, s pszichikai védelemmel ruházzák fel a gyakorlatot végzőt. A mudrák nemcsak belső érzéseket fejeznek ki, hanem maguk is különböző lelki minőségeket alakítanak ki. Kísérleteken keresztül felfedezték, hogy a mudrák gyakorlása a mantrával együtt (valamint a meditáció során) nagyon jelentős változást hoz a gyakorlóban. Ezért hozzáillesztették a mudrákat az istentisztelet hétköznapi gyakorlataihoz, hogy az emberi lényt az élet magasabb csúcsaira irányítsák." - Késmárki László Mudra-lexikon Ankh kiadó 2020.

A mudrák, tehát tanításokat közvetítenek azáltal, hogy a kéz energiacsatornái különféle pozitúrákban záródnak, vagyis a vágyott létállapotot a mudrákon keresztül is elérhetjük.

Tapasztalatom: egyértelműen lehet érezni a mudrák hatását, Ahogy felveszem a kéztartást, érzem, ahogy a testemben változás, finom energetikai változás következik be és az általános hangulatom, közérzetem is változik. Minden reggel kitesztelem, hogy melyik mudrát alkalmazzam, ma reggel elég csehül álltam a világgal viszont a mudra hatására 2-3 percen belül elkezdtem érezni a gyógyító rezonanciákat, emelkedett állapota kerültem, fantasztikus!

Várlak szeretettel az óráimon!