Add meg a testednek azt, ami neki jár! - DuoLife

2021.12.14

Hát bevallom töredelmesen, hogy mint halandó ember, én is szoktam tévedni, meg én is szoktam alaposan leeresztve lenni és sajnos az történt, hogy sikerült elhanyagolni a testemet.....ezt a 3D kiterjesztést, ami itt ül a széken és éppen gépeli az élményét, legújabb tapasztalatát. Annyira elmélyedtem a  szellemi régiókban, hogy sajnos megfeledkeztem arról, hogy van testem. Tudom, hogy van, csak annyira tudatosítottam, hogy nem test vagyok, hogy sikerült alaposan figyelmen kívül hagynom őt és szegénykém menet közben kérte ám azt, ami neki jár....csak nem hallottam.  Ez úton is elnézést kérek Tőled! Vagyis magamtól, Vagyis ettől a biomasszától, aminek van tudatossága és érzi, ha szeretik. Szeretem magam és a testem!

Ideje törődni is vele!

Az úgy van, hogy ugye van egy testi és egy szellemi részed. Hiába intézel el sok mindent szellemi szinten, ott a tested és gondozni szükséges. Ha rezonanciában gondolkodunk és tápláló ételekkel látod el a tested, akkor az ételek -  a tiszta ételek - rezonanciája fogj feltölteni.

Megkínáltak a DuoLife termékcsalád Chlorofil nevű zöld italával, asszem elsőre összerezonáltunk, de még nem esett le ennek mi a jelentősége. A belső iránytűm mutatta, hogy ARRA EMBER, HAHÓÓÓÓÓÓÓÓ! EZ NEKED KELL! És eltelt még 2-3 hét, aztán megvettem, mert megint ajánlották nekem. Ebben egy oktatás is van számomra, hogy ÁRAMOLJAK! Mert ha felteszek egy kérdést, hogy (itt jön a te személyes kérdésed), UNIVERZUM, MUTASD! Akkor az Univerzum meg fogja mutatni, csak legyek nyitott és hagyjam az ítéleteimet a múltba veszni. Nem kell az. Utána meg jönnek a vezérhangyák és SZELLEM elém tesz mindent. 

Van MLM-es múltam...gondolhatod, ehhez mennyi előítélet társult....itt jön a tananyag: ÁRAMOLJ! Ez úgy néz ki a gyakorlatban, hogy hagyom azt, amit az egészről gondolok és csak arra figyelek, amit érzek. Vasárnap regisztráltam be, addig kókadtam egészen kedd délutánig (2 napot) a naaaaagy kilátástalanságban, majd feltettem a kérdésemet: Na és én ezzel most mit kezdjek, kedves Univerzum?! Nem voltam se mérges, se csüggedt, se semmi, csak feltettem a kérdést. Aztán jött is a válasz, a vezérhangya elindult egy irányba és mutatja az utat. Ezt a leckét egy termékcsaládon keresztül kapom és élem. Visszatérve a sok ítélethez, hogy kell a francnak egy MLM rendszer...de ezzel egy időben ott volt a ....kupac alatt egy hívogató jó érzés is. Na, mondom ez lenne az? Itt hagynod kell magad sodródni, mert a vezettetés és SZELLEM/Univerzum/Isten így jelez. A hívogató érzés azzal kezdődött, amikor megláttam a termékeket. Annyira szépek, és ugye ami kint, az van bent is. Tekerj fel, nézd milyen szépek! (itt jönne legalább 100 szivecske smiley) Hát na. A kedvenc színeim :-)

És ez nem hagyott békén! Ezt osztom meg Veled is. 

A facebookon ebben a csoportban találod meg a termékeket és a tapasztalatokat: TestSZERELEM - DuoLife

A Chlorofil, amit jelenleg eszek, egyébként nagyonis alkalmas arra, hogy az oltás nehézfémeit kivezesse. Mondjuk nem ezért választottam, de ez milyen jó már! (még 100 szivecske :-))


írta: Dávid Gréta Csengettyű