ÉLETÖRÖM klub

2021.11.26

Megint jött valami! Igaz nem most.....

Túúúúúdom, nagyon várod már a mudrákat, de tudod, mindenhez idő kell, hogy beérjen. Az igény megvan rá, körvonalazódik, érik minden IS. Meg ugye zöld szilvából sem lehet jó pálinkát főzni. Sőt. Egyáltalán nem lehet pálinkát főzni belőle. Vagyis a mudra óra program érik.

De addig is!

Erős a vágyam az irányban, hogy egy ÉLETÖRÖM klubot csináljunk, aminek a gondolata már kb. egy fél éve, ha nem egy éve jött. Mert jelenleg az egész világ ott tart, hogy forrong, háborog, fél, megfélemlítik......az, hogy örülni tudj, nagyon fontos lenne. Komoly energetikai okai vannak. De örülni nagyjából manapság már nagyon nehéz....tehát a feladat, hogy mindenek ellenére tudj örülni az életnek!

Mi lesz ennek a folyománya, mi az "üzlet" neked ebben? Amikor öröm van benned, akkor egyszerűen nem tudsz mást teremteni körülötted, csak a jót és az örömöt. Ez egy tudatos, belső munka.

Hogyan is képzelem ezt el?

Van egy csomó hangszerem. Csörgők, rázók, kisebb dobok, ilyen meg olyan hangkeltők.....játékos feladataim és vagyunk mi, illetve ide való nagyszerű zenéim. Az életörömöt a zene által lehet a legkönnyebben megélni. A cél ez: csakazéris jól érezni magunkat!!! AZÉRIS!!

Nameg van itt ugye ez az oltásizééééé. Bármit is gondolsz erről a dologról, az biztos, hogy valószínűleg idegzsábád van már ettől az egésztől, mert mást sem lehet hallani a TV-ben a facebookon, a szomszédtól, kollégától, csak ezt. Mindenhol nyomják. ELÉG! Igenis ki kell ebből szakadni tudatosan! Az ÖRÖM felé menni, érezni az ÉLETÖRÖMÖT, a VIDÁMSÁGOT! Az Univerzum nagyon gyorsan fogja visszaáramoltatni a rezonanciádat, mint egy visszaigazolást. Ha mélyrepülsz, akkor mély dolgok jönnek, mert az univerzális törvények visszaáramoltatják hozzád a saját minőségedet a külvilág gázos eseményei formájában.

Úúúúúgyhogy elég a szomorkodásból, a letörtségből, kapjuk össze magunkat, ránk fér az öröm, a vidámság. És mielőtt azt gondolnád, hogy annyi dolgod van, meg minden más előrébb való......akkor jusson eszedbe, hogy TE vagy az, aki a családot gatyába szedi, gardírozza, koordinálja.....hogy tudnád ezt megcsinálni, ha Te nem vagy JÓL?!

Ha képes vagy megadni magadnak az időt az ÖRÖMRE, akkor ez az önszeretet egy formája. Szereted magad annyira, hogy részesülj az életörömből? Ezt elgondolkodtatónak szántam, csak gondold végig. Ha általánosságban mindig mindenről lemondasz, akkor szereted saját magad? Szereted? Ha nem szereted eléggé önmagad, akkor hogy ismerhetnéd el az ERŐdet és Istent saját magadban? Hogyan is tudnál bánni az ERŐddel? Ha minden ember élné az életörömöt és a vidámságot, akkor nagyon gyorsan helyreállna minden, kiegyenlítődne, semmi baj se lenne. Hát ez még odébb van, de a jó hír az, hogy senki sem tiltja, hogy jól érezzük magunkat (csak te tilthatod meg saját magadnak valami jó kis tudatalatti progival). Érezzük magunkat CSAKAZÉRIS JÓL! És kész.

Szeretettel várlak a programon, a dátum még tervezés alatt.