KOPMLEX PROGRAM a Nőért

2021.11.24

Szeghalom

Egy KOPMLEX PROGRAMOT kínálunk Nektek, ahol a főszerep a NŐé.

"Ha a NŐ jól van, jól van a család."

A nő a támasza, összetartója a kapcsolati rendszereknek és ehhez rengeteg Energia szükséges. Fontos, hogy energiarendszerünk az életerő számára átjárható legyen.Elakadások jele lehet például a gyakori felfázás, görcsös nehéz napok, aranyér, inzulin-, és pajzsmirigy működési zavarok, párkapcsolati, anyagi, munkahelyi, önérvényesítési problémák...A program 2 részből áll melyre külön-külön is tudsz jelentkezni, de hatékonysága a komplexitásban rejlik. Együtt alkalmazva, pedig nagyobb hatásfokkal fog az eredménye megmutatkozni az életedben.

Az első programunk egy olyan hangfürdő lesz, melyben egy NAPmeditációval élheti át mindeki az energetikai kapcsolódást a Nappal. Feltöltődhet és eggyé válhat Napunkkal, ahonnan az éltető energia a Csí, Kí, vagy Prána - ki hogy ismeri - áramlik le folyamatosan a Földre. Ez az energia információt is tartalmaz, ezért előfordulhat, hogy égető kérdéseidre megkapod a választ a meditáció alatt. Ezt segítik a tibeti hangtálak rezonanciái, ami harmóniába hozza a tested energetikai rendszerét és a befogadott életenergia, mint aktív tapasztalat beépül az energetikai rendszeredbe, oldja a blokkjaidat. A rezonancia egy fizikai jelenség, az orvostudomány is használja. Ugyanezek a rezgések hatnak a hangtálak esetében is, de sokkal szelídebb módon, mivel ezeknek a rezgéseknek a feladata az, hogy a test saját, természetes, tökéletesen jól bekódolt öngyógyító mechanizmusát indítsa be. A test és a DNS pontosan tudja mi a dolga, és ezt meg is teszi, ha hagyják.

Ez az első meditációs program készíti elő energetikailag a második programunkat, ugyanis a torna megkezdése előtt javasolt egy meridiánmasszázst elvégezni, hogy a hosszú évek, illetve a rengeteg inkarnáció alatt berakódott nagyobb energetikai blokkok kioldódjanak és még hatékonyabb lehessen az EGYANŐ - Energia GYAkorlatok NŐknek nevű energiatorna. A meridián masszázs időigényes és drága, ezt váltjuk ki az első programunkkal, amelynek a hatásfoka ugyan az, csak szelidebben oldja a blokkokat. Nincs kizáró ok, mindenkinek javasolt.

A gyakorlatok alatt női minőségeket veszünk magunkhoz, egy egyedi módszertan szerint, melyet hosszú évek alatt fejlesztett ki Lipták Anna parapszichológus, transzperszonális pszichológus, terapeuta. Az EGYANŐ 7 modulból áll, minden modul egy-egy csakrával foglalkozik. Egy egyszerű torna, melyben speciális sorrendet követve dolgozunk a 7 csakra mindegyikével. Hatékonysága egyszerűségében rejlik. A gyakorlatok könnyűnek tűnnek, de nem azok, mivel energiával dolgozunk. Meghatározott sorrendben követik egymást azért, hogy a Földanyától érkező energiát be tudjuk TUDATOSAN fogadni és bevezetni a testünkbe, mely ellátja az energiaközpontjainkat. Ha az energiaközpontok optimálisan és kiegyensúlyozottan működnek, akkor az általuk ellátott életterületek, szervek, szervrendszerek, belső elválasztású mirigyek is optimálisan fognak működni.

Első alkalommal a gyökércsakra működéséhez kimondottan nőknek kifejlesztett mozdulatsorokat, vizualizációkat végzünk. A tornán Lipták Anna is részt fog venni, segíti a folyamatot, a gyakorlatok végrehajtását, felmerülő kérdéseitekre válaszol.Finom mozdulatok az erős női energiáért!

A Napmeditációs hangfürdő 60 perces, ára: 9.000,- Ft/Fő, az EGYANŐ energiatorna szintén 60 perces, ára: 5.000,-/Fő, DE KEDVEZMÉNYESEN, ha mindkét programon szeretnél részt venni, akkor a 2 program együtt 14.000,- Ft helyett csak 11.000,-Ft/fő!

Részvételi szándékodat a korlátozott férőhelyek száma miatt kérlek, hogy előre jelezd messenger üzenetben, a tibetihangtalak@gmail.com email címen vagy a 20/50-69-064-es telefonszámon.

Cím: Senshi SE Sport és Életmód Központ - Szeghalom, Tildy u. 17.

Szeretettel várunk: Anna és Gréta