3 Grácia a harmóniáért

2021.05.23

Összefutsz egy ismerőssel az utcán, vagy a boltban, és pár szót váltotok. Beülsz a kedveseddel egy étterembe és élvezed, hogy most nem te sürögsz-forogsz, hanem neked szervírozzák a finom ételt. Elmész sétálni, sportolni, közben nagyokat szippantasz a friss levegőből, sütteted az arcotokat, érzed, ahogyan visszatér beléd az élet és visszanyered az Egyensúlyodat. Ja, nem. Ez már régen nem így megy, és sokak erőtartalékai fogyóban vannak.

Dávid Gréta - Ollé Ágnes - Pallér Zsuzsanna
Dávid Gréta - Ollé Ágnes - Pallér Zsuzsanna

Nincs olyan ember, akinek az életébe ne hozott volna változást ez az elhúzódó és korlátozásokkal teli időszak. Mindaz, ami segített helyreállítani a lelki békénket, harmóniánkat feltételek közé lett szorítva. Mind a szociális, a mentális, a fizikai, lelki egészség-fenntartáshoz szükséges feltételek csorbát szenvedtek, és látványosan megnövekedtek a válások, kedélybetegségek, szorongás, hiányállapotokból fakadó egészségügyi problémák.

Az ember lelkének és testének is éltető eleme a FÉNY. Az egészség nem csak azt jelenti, hogy valami bejut-e a szervezetbe és károsítja azt, vagy sem. Az EMBER Isten fénye. Egy összetett rendszer, így az egészség is egy összetett, gondos odafigyelést és egyensúlyt igénylő folyamtat.
Maga a WHO így határozza meg az egészség fogalmát: "Az egészség a teljes testi, mentális és szociális jóllét állapota, és nem csupán betegség- vagy fogyatékosság-nélküliség." (I. Egészségfejlesztési Konferencia, Ottawa, 1986)
A régi világ nem tér vissza, egy teljes átalakulás indult el. Így arra várni, hogy majd újra visszatérhetünk a régi jól bevált szokásainkhoz teljesen hiábavaló. Az erőnk fogy, ha nem vesszük kezünkbe az irányítást és nem adjuk meg MAGunknak, amire MOST szüksége van.

Mire van szükség?

Az elmúlt években olyan sokan fordultak hozzánk párkapcsolati, munkahelyi, pénzügyi, egészségi kihívásokkal, hogy bőségesen volt alkalmunk megfigyelni egy bizonyos tendenciát. A különböző helyzetek mögött végső soron egyetlen egy dolog áll: az egyén elvesztette az Isteni Renddel való harmóniáját, eltávolodott a Szeretettől. Akár hosszú évek, akár egy váratlan, vagy megrázó esemény folytán történt a kibillenés,- kortól, nemtől, vallási felekezettől függetlenül - láthatóan nehézségbe ütközik visszatalálni a testi, lelki, szellemi erőbe. Van, hogy még hosszú évek múltán is ugyanaz a fájdalom mutatkozik m3eg különböző formákban.
Minden negatív érzelmi energia óriási torlaszként állja útját a benned áramolni akaró Isteni szeretetnek.
Minden gondolat, amivel bántanak, amivel bántod magadat, elszívja az életerődet.
Minden halogatott tett, meg nem tanult lecke, eltávolít az életfeladatod beteljesítésétől.

"Nem az a fontos, hogy hányat lépsz, hanem, hogy a megfelelő irányba menj."

Mi a küldetésünk?

Társulásunk küldetése, hogy segítsük visszahozni ebbe az egyensúlyát vesztett világba a Harmóniát az által, hogy a hozzánk fordulóknak mindannyian azt adjuk, amiben a legnagyobb szenvedéllyel tevékenykedünk. A 3 Grácia csomagban 3 lépcsős folyamat során szívünk legnagyobb szeretetével, és tudásunk legjavával segítünk Egységbe kerülni ÖnMAGaddal és a LÉTezésel. 

A 3 Grácia készen áll

Megkeressük, mi kell a testi-szellemi-lelki egyensúlyodhoz. Feltárjuk az eredetét a kialakult egyensúlytalansági helyzetnek. Ehhez az alábbi 3 lépcsős folyamatot dolgoztuk ki:

1. Lépés - A lélek dolgai: Kiszabadulás az ismétlődő körökből

A lelki törvények ismerete segít bennünket abban, hogy egyedi életfeladatunk ne akadályként mutatkozzon meg a számunkra. Minden kihívás, amelyet megoldunk olyan, mint a lehetőségek sora. Ha nem csak túlélni akarunk, hanem megértjük, megtanuljuk, amit szükséges, akkor ezek a kihívások lépcsőfokokká válnak a lelki fejlődésünk útján. Létünk során számos hiedelmet veszünk magunkra, mások megállapításait készpénznek vesszük. Nem csoda, ha sokan nem a saját kiteljesedett és boldog életünket élik. Észrevétlenül szűkül be a korlátlanság, a szabadság, a szeretet, ami a lélek saját természete, és talán még kisgyermekként ismerős volt mindannyiunknak. A tudat tisztasága, a tisztánlátás segít, hogy a bonyolult helyzetek egyszerűvé váljanak, a nehéz könnyűvé, és a félelem helyét átvegye a hit. 

Alkalmazott technika: Tudatos életrendezés, 60 perc

2. Lépés - Szellem szeretete: Egy vagyok a Mindennel

Minden teremtés Szellemből indul ki. Ő maga a végső ok és cél, mindennek a kezdete és a vége, alfája és omegája. Az ember mindenhatónak érezheti magát, mígnem a problémái túlnőnek rajta. Ekkor kéri, kérleli Istent, segítsen, és ő nem késlekedik. Mindig is ott volt veled; benne létezel, egy vagy vele. Csak ott nem kerested, ahol van: a szívedben. Az érzelmeid megmutatják minden élettapasztalatodat, inkarnációd emlékeit. Mondják is, hogy a szív nem felejt. Itt és most lehetőséged van a félelmeidet, fájdalmaidat, KÉT-SÉGeidet átadni és elengedni. Lásd be, hogy nem szolgálnak többé! Itt és most képes vagy a megértés és a megbocsátás által ismét visszakerülni a szeretet állapotába, az EGY-S-Égbe. A titka, hogy engedd meg, hogy ezt a folyamatot Szellem vezesse! Ez maga a lélek alkímiája.

Alkalmazott módszer: Spirituális választechnika, 60 perc

3. Lépés - Ép testben ép lélek: A zuhanásban nincs valóság

Amikor alszunk, gyakran azt érezzük, hogy zuhanunk. De honnan hová? Az örök létezésből az idő által korlátozott testbe. De ez csak illúzió. Soha nem hagytuk el Istent, csak testet öltöttünk a tapasztaláshoz. Az Univerzum és benne minden létező, Isten álma. A tibeti hangtálak 7 fém ötvözetei, ami 7 bolygó együttesét, azaz az Univerzumot képezi le fizikai síkra. Ha szakavatott kezekkel és tiszta szívvel szólaltatják meg őket, akkor a hanghullámok segítenek a sejteknek emlékezni a kozmosz zenéjéjére, visszaállítják a sejtmembránokban a szeretet hullámhosszát. A test (beleértve a finomtesteket) és elme egységbe kerül az Isteni frekvenciával, ahonnan elhangolódott a stressz zavart keltő hatása miatt. A zuhanás érzetének vége. Immár lebegsz a létezés korlátlanságában.

Alkalmazott technika: Tibeti hangtálak és koshi csengők, 60 perc

Kik vagyunk?

Pallér Zsuzsanna -Tudatos életút mentor, Spirituális Választechnika tanácsadó, az Élet át-formál-ás avagy a lehetőségek tárháza című oldalt szerkesztője.
"Gyerekkoromtól érzékeltem, hogy van valami a tapasztalható világon túl. Gyakran hallottam egy lágy belső hangot, ami vezetett és számos helyzetet előre jelzett. Csak később jöttem rá, hogy nem mindenki hallja. Zajos ez a világ és vannak kecsegtetőbb célok, mint a bennünk élő Istent meghallani. Azt vallom, hogy bármilyen helyzetet is állítson az élet elénk, akkor tudjuk a legkönnyebben megoldani, ha mi jól vagyunk, és tisztán Szellemtől vezettetve haladunk. A problémákat a kiváltó okokig érdemes felszámolni, különben újra szembe találhatjuk velük magunkat, csak más formában.
A legnagyobb erő az ÖnMagunkkal való szeretetteljes kapcsolatból, és a hitünkből táplálkozik, aminek elérése elképzelhetetlen önismeret és önfelvállalás nélkül. Ebben a felszabadító, újraépítkező folyamatban segítem a hozzám fordulókat Spirituális Választechnika módszerével és elmetechnikák, törvényszerűségek megismertetésével."

Ollé Ágnes - Lélekszépítő, Spirituális Választechnika tanácsadó, a Fény Élmény oldal szerkesztője.

"Fiatal koromtól kezdve fékezhetetlen felfedező kíváncsiság lapult bennem. Nem lelkesedtem a monoton világ dolgaiért, és a "kell"-re sem szívesen reagáltam. Azt mondják, akik ismernek, hogy "erős vagyok, és sosem adom fel". Úgy hiszem ez annak köszönhető, hogy képes vagyok bízni abban a láthatatlan Egyben, ami mindig megsegít. Egyszer egy krízis közepén megéreztem a Felsőbbtől érkező energiát, és nagyon vonzott az addig még meg nem tapasztalt szépsége, és ereje. Óriási lelkesedéssel tudatosan kutatni kezdtem az alternatív gyógyító lehetőségeket. Ezt követően megértést leltem a mélyebb lelki folyamatokban is. Saját utamon végbemenő pozitív változások hatására környezetemben is intenzív javulások indultak el, ami megadta életutam értelmét és egyenességét. Hajtóerőm az, hogy az emberek visszakapják a reményt a boldog, egészséges élethez, amiről eleinte úgy érzik, hogy talán nem is lehetséges."

Dávid Gréta - Tibeti hangtál-, és Spirituális Választechnika alkalmazó, a Karmael Tanuló Központ oldal szerkesztője."Már egészen korán tudtam, hogy valamilyen úton-módon embereknek szeretnék segíteni. A szolgálat iránti vágytól vezérelve végzem tevékenységemet, mely csodákat és örömteli pillanatokat hoz mindenki számára. A tibeti hangtálak adta feledhetetlen zenei élmény nemcsak a fizikai testre hat, hanem a pszichére is: ellazít, kioldja a feszültséget, elcsendesít, gyógyít. A Spirituális Választechnika Élet-átalakító Csodája, pedig semmihez sem fogható változásokat hozhat bárki életébe. Hiszem, hogy a Boldog és Áldásos Élet bárki számára elérhető, mert mindannyian Isten Gyermekei vagyunk, és alig várja, hogy visszataláljunk Őhozzá, hogy mérhetetlen Szeretetével és Ajándékaival elhalmozzon bennünket."

Az 3 Grácia csomag előjegyzése megkezdődött. Az első időpontok 2021. júniusra foglalhatók. A havonta értékesíthető csomagok száma korlátozott.

A program ára: 29.999,- Ft
Tartalma:
Tudatos életrendezés konzultáció, 60 perc
Spirituális választechnika tanácsadás, 60 perc
Tibeti hangtál masszázs és meditáció koshi csengőkkel, 60 perc  

A harmónia nem halálos nyugalmat jelent, hanem olyan összhangzatot, ahol végre minden a helyén van. Szép - és nem csúnya. Igaz - és nem hamis. Jó - és nem rossz. Boldog - és nem boldogtalan. Mindenki sejti és lelke mélyén tudja, hogy van a lényének egy eszményi állapota, egy Örök Emberi szép arca, s amíg azt nem valósítja meg, amíg rögeszmék után rohan, addig boldog nem lehet, mert tartozik - tartozik önmagának. És másoknak is.

Müller Péter